doruk tekstil


Halkalı Caddesi Kozan iş merkezi no:122/B 34164 Mahmutbey Bağcılar İstanbul

Telefon1: (0212) 447 10 30 PBX

Telefon2:

Fax: (212) 447 47 30

Web: www.doruktekstil.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Beyaz Rusya, Brest ve Rusya, Moskova

Doruk Tekstil 1992 yılında İstanbul, Merter de kurulmuştur. Ayrıca Beyaz Rusya, Brest ve Rusya, Moskova olmak üzere Doruk Tekstil yurt dışı ofislerimiz o bölgelerdeki konfeksiyoncu müşterilere servis vermektedir.

Doruk Tekstil kuruluşundan beri Avrupa ve İngiltere’nin tanınmış markalarına konfeksiyon yapan  ihracatçı firmalara kumaş satmakla birlikte, Avrupa’nın değişik ülkelerine direkt kumaş ihracatı yapmaktadır. Ürünlerimizi direkt veya Türkiye deki ihracatçı konfeksiyoncular aracılığıyla kullanan firmalardan bazıları şunlardır; Mexx,WE, River Island,Arcadia Group,Etam,C&A,Next, El Cortes,J.Jill,Pepe Jeans, Armani, J&C,  Zu Elements, Li & Fung grubundaki bazi markalar vb.

İç piyasada servis veridğimiz bağzı markalar ise ; Network, Fabrika, Vakkoroma, Roman, Adil Işık vb.
Son zamanlradaki talepler dogrultusunda sertifikali organik ürünleri de firmamizda bulabilirsiniz.
Kalitelerimiz farklı örgülerde,armürlü,kanvas,gabardin,saten vb. olup,reaktif,sülfür ve pigment gibi boyama işlemleri yapılır.

Ham kumaşlarımızı uzun yıllardır birlikte çalıştığımız Denizli de bulunan fabrikadan tedarik etmekteyiz.
Kumaşlarımız boya öncesi fabrikanın kalite kontrolünden boya sonrası ise hem tamamı fabrika tarafından kontrol edilmekte, hem de firmamızda tekrar sondajlama yöntemi ile kontrol edilmektedir. Çalıştığımız boyahaneler akrediteli olup, kumaşlarımızın gerekli testlerini yapabileceğimiz tam teçhizatlı laboratuarlar mevcuttur.

Şirket prensiplerimiz;  müşterilerimizle karşılıklı güven ve iyi servis anlayışı üzerine dayalıdır. Bu nedenle çalıştığımız müşterilerimizle uzun süreli iş ilişkilerimiz vardır.
Yüksek standartlarında servis anlayışımız ve her zaman yenilikçi olmayı amaç edinmiş vizyonumuz ile, sizlerle çalışmaktan gurur duyarız.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar