Güzel İş


Sanayi Sitesi H 54 Blok No:10

Telefon1: 0324 234 19 39

Telefon2: 0532 493 94 76

Fax: 0324 234 19 39

Web: www.guzelis.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1970
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mehmet ÇELİKBİLEK ve Mustafa DEMİREL Ortaklığında Yaklaşık 22 yıldır hizmetinizde olup Mimber, Cami Kapısı, Kündekari İşi, Kürsü, Korkuluk, Dekor İşleri,Türk ve Osmanlı Motifleri, Parke, Taban, Lambiri gibi Hizmetlerimiz Bulunmaktadır.
Firmamız 1987 yılında kurulmuştur. Firmamız günümüze kadar önemli projelere imza atmıştır. Amacımız, yurtta ve yurt dışında sektörel bir isim haline gelmektir. Bu yönde üretim , ar-ge, pazarlama ve satış faaliyetlerimizi her geçen gün şekillendiriyoruz. Akademik çalışmalardan faydalanmak , ar-ge çalışmalarında bilimsel kaynakalardan ve yöntemlerden faydalanmak yönetim anlayışımızın bir parçasıdır.

Geleneksel olarak çok iyi olduğumuz ahşap sektöründe , tarihsel değerler ülkemizin anadolu ve trakya topraklarında çokca mevcuttur. Fakat nedendir bilinmez bir zaman kesitinde ahşap hayatımızdan , üretim ve tüketim kültürümzden çıkmıştır. Günümüzde ahşaba yönelik bir talep yeniden oluşmaktadır. Memleketimizin üretici gücü bu talebe cevap vermektedir. Bu talep ve arz etkileşmekte , üretim yeniden şekillenmek-tedir. Bilgiler oluşmakta ve temin edilmektedir. Fikirler meydana çıkmaktadır. On sene öncesine göre ülkemizde güzel çalışmalar yapılmaktadır. Daha da iyileri yapılacaktır.

Ahşaba dönük talep gelişmişlik halinin , bir tarafıdır. İlerleyen toplumlar da fertler ve aileler seçimlerini daha iyi bir yaşam biçimine dönük düzenlemektedir. Daha çok güvenlik , doğal şartlardan korunma , estetik , müstesna ve müstakil bir hayat ya-şama arzusu insanları , ahşap yapılarda yaşamaya yöneltmektedir.

Ahşap yapı geleneksel olabildiği gibi modern çizgiler taşır.

Ahşap doğada bulunan materyallerin tümü ile bütünlük içinde kullanılabilmek-tedir. Ahşabı uygulayan da bulunacak yeterli anlayış birde vizyon size hayallerinizin gerçekleşmesini sağlar çünkü , ahşap işlenmeye uygundur, zorluk çıkarmaz.

Ahşap kullanımı ülkemizde arttıkça , ekonomik bir değer olduğu fark edilen ağaç sayesinde çevreye duyarlılık artacak ve yeşile dönük projeler gelişecektir.

Talep et , arz artsın . Gelecek nesiller daha iyi yaşam alanına kavuşsun...

Saygılarımızla.


Ürün ve Hizmetler


#Minare,Mimber #Cami,Kündekari İşi #Dekor,Osmanlı Motifleri #Parke,Lambiri #Korkuluk,Ahşap


Benzer Firmalar