Anasayfa » Enerji sektörü » MUĞLA Enerji sektörü » AKADEMİ MÜHENDİSLİK

AKADEMİ MÜHENDİSLİK


Recai güreli cad. yazar İş Merkezi k3 d26

Telefon1: 252-2141555

Telefon2:

Fax: 252-2147010

Web: www.akademimuhendislik.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Akademi Mühendislik Eğitim Danışmanlık, merkezi Muğla`da bulunan bir proje, uygulama, eğitim ve danışmanlık firmasıdır. Muğla Merkez, Bodrum, Marmaris, Fethiye, Datça, Köyceğiz, Ortaca, Dalaman ve diğer ilçelerde, İzmir, Aydın, Denizli, Antalya gibi çevre illerde; rüzgar enerjisi, güneş enerjisi ve diğer alternatif enerji sistemlerinin tasarım ve kurulumunu yapan firma, elektrik mühendisligi plan - proje - taahhüt alanlarında da çok yönlü hizmetler vermektedir.Rüzgar türbinlerinin kurulumu öncesi rüzgar enerji potansiyel belirleme çalışmaları, fizibilite raporlarının hazırlanması, aynı şekilde solar enerji sistemlerinin kurulumu öncesi potansiyel belirleme ve fizibilite çalışmalarını Akademi Mühendislik Eğitim Danışmanlık, mühendislik normlarına uygun bir şekilde gerçekleştirir. Temiz enerji sistemlerinin elektrik projelerinin hazırlar ve sistem kurulumunu gerçekleştirir. Rüzgar türbinlerinin, solar panellerin, inverter, şarj regülatörü ve akü gibi sistem bileşenlerinin rutin kontrolleri yapılır, servis hizmeti sağlanır.

Akademi Mühendislik Eğitim Danışmanlık elektrik mühendislik faaliyetleri; elektrik projelerinin hazırlanması, elektrik tesisat plan - proje - taahhüt hizmetlerinin sağlanması şeklindedir.

Akademi Mühendislik Eğitim Danışmanlık firması enerji verimliliği alanında; konu hakkında çıkan kanun ve yönetmeliklerin takibi, enerji verimliliği etüt ve proje hizmetleri sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

güneş enerjisi, elektrik taahhüt plan proje, rüzgar enerjisi

# # # # #


Benzer Firmalar