Kodtek Kodlama Teknoloji ve Bilişim Sistemleri Ltd. Şti.


Kartaltepe Mah. İncirli Cad. Mine Apt. No:72 D:17

Telefon1: 0212 466 30 23

Telefon2:

Fax: 0212 561 29 45

Web: www.kodtek.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2007 yılı içerisinde kurulan şirketimiz faaliyet gösterdiği tüm alanlardaki hizmetlerinde; kalite, güvenilirlik ve müşteri memnuniyetini temel alıp, Geniş bir yelpazede sunmakta olduğu bilişim çözümleriyle, her zaman müşterilerinin sorunlarına en etkin çözümleri yaratabilmeyi amaçlamaktadır.

Her biri bilişim sektörü içerisinde en az 10 yılı aşkın tecrübeye sahip genç ama bilgili, pratik ama ihtimamlı bir kadroya sahip olan şirketimiz sorumluluklarını söz verilen sürede tamamlar ve bunu yaparken daima müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutabilmeye çabalar.

Sitemizi dolaşarak aşağıda özetlemeye çalıştığımız hizmetlerimiz ve referanslarımız hakkında daha fazla bilgi edinebilir, aklınıza takılan her soruyu bize e-posta veya telefon numaralarımız aracılığı ile iletebilir, sorunuz ne olursa olsun en kısa sürede cevap vereceğimize emin olabilirsiniz.

Bilgisayar ve ağ sistemleri kurulumu, onarımı, güncellemesi:

Kodtek her biri alanında büyük birikim ve tecrübeye sahip personeli ile mevcut bilgisayar ve ağ sistemlerinizi yenilemek, yeni sistemler oluşturmak veya hali hazırda kullanmakta olduğunuz sistemlerdeki arıza ve eksiklikleri gidermek için hizmetinizdedir.

Kişiye ve göreve özel yazılımlar:

Kendi ihtiyaçlarınıza tam olarak cevap verebilen yazılımları piyasada bulamadığınızda, kodtek bünyesinde bulundurduğu tecrübeli yazılımcı kadrosu ile sizin için özel olarak ihtiyaçlarınızı karşılayacak yazılımları yapacaktır.

Danışmanlık:

Şirketiniz ister yeni kuruluyor olsun, ister kendini yeniliyor olsun; Kodtek`in rehberliği günümüz teknolojilerinden minimum maaliyetle maksimum seviyede yararlanmanızı sağlayacak. İleriye dönük genişleyebilen bir teknik alt yapı oluşturmanızı garanti edecektir.

Otomasyon ve Veri Tanıma Sistemleri:

Günümüz standartlarına uygun, teknolojinin nimetlerinden sonuna kadar faydalanan gelişmiş üretim ve veri takip sistemi çözümleri ile kodtek bu alanda sizlere optimum çözümleri sağlamaktadır.

Yerinde Teknik Servis:

Bir veya birden fazla bilgisayara sahip olmanızın Kodtek`in gözünde hiç bir farkı yoktur, iki durumda en kısa zamanda en uygun çözümleri üreterek işlerinizin devamını sağlarız.

Sarf Malzemeleri:

Bilgisayar ve iletişim sektörü ile ilgili her türlü sarf malzeme ve tedariğini, en uygun maliyet ve yüksek kalite standartlarınta tarafımızdan temin edebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

bilgisayar, notebook, netbook, yazıcı, yazılım, internet, bakım onarım, teknik servis, bakım anlaşması, server

#Bilişim Sistemleri #Teknoloji #Bakım anlaşması #Teknik Servis #Kodlama Teknoloji


Benzer Firmalar