TvShop Sanal Mağazacılık


Kartal

Telefon1: 0216 473 10 35

Telefon2:

Fax: 0216 306 17 82

Web: www.tvshop.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TVShop Sanal Mağazacılık; tüm dünyada bilinen ve Telemarketing Ürünleri (TV Tanıtımlı Ürünler) satışı yapan en büyük web sitesi olan TVShop.com‘un, Türkiye versiyonu düşüncesiyle yola çıkmış ve “TVSHOP” ismi Türk Patent Enstitüsü tarafından firmamıza patentlenmiştir.

Türkiye televizyonlarında reklamı görülen ürünlerin yanı sıra henüz yayınlanmamış ancak dünyada tv tanıtımlı olarak bilinen bir çok ürünü de sitemizde bulabilirsiniz.

Telemarketing ürünlerinin Türkiye distribütörleri olan birçok büyük firmanın bayii olduğumuzu, tüm ürünlerin orijinal olduğunu ve bu sebeple gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceğinizi hatırlatırız.


Ürün ve Hizmetler


Ab Rocket
%100 Orjinal, Garanti Belgeli, Türkçe Kullanım Kılavuzlu, Faturalı Ab Rocket Mekik Aleti ile dümdüz bir karına sahip olabilirsiniz. Hemen Şimdi Arayın 0216 473 10 35 www.abrocket.us
Tüm Telemarketing ürünlerini televizyonda görmüş olduğunuz fiyatların çok altında bulabilirsiniz sitemizde (Ab Rocket, True Cover, Pure Magic Spa, X-tra Gel, Celluless Renuee, Rejene, Spin Spa ve daha birçok ürün)

#diyet zayıflama #incelme kondüsyon #ab rocket #pure magic #renuee


Benzer Firmalar