Anasayfa » Isıtma soğutma ve havalandırma » İnşaat sanayi » ANKARA Isıtma soğutma ve havalandırma » Günter Klima Cihazları İmalat Taah. ve San. Tic. Ltd. şTİ

Günter Klima Cihazları İmalat Taah. ve San. Tic. Ltd. şTİ


Esenboğa Yolu 19. km Çankırı Yol Ayrımı Akyurt ANKARA

Telefon1: 0312 399 28 24

Telefon2: 0312 399 28 25

Fax: 0312 399 26 95

Web: www.gunterklima.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1977
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1977 yılında Ankara’da faaliyetlerine başlayan GÜNTER KLİMA, sektördeki gelişmeleri sürekli takip ederek bugünlere gelmiştir. Ülkemiz sanayi ve ekonomisi içerisinde üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olan GÜNTER KLİMA, sürekli büyümeyi hedeflemiş, her yıl yeni istihdam olanakları yaratarak , teknolojinin gereklerini yerine getirip, kalitesini ve ürün yelpazesini de geliştirerek sorumluluğunun gerektirdiği şekilde davranmıştır. Kaliteden ödün vermeyen deneyimli kadrosu ve satış sonrası desteğiyle halen Akyurt’ta bulunan 12.000 m2 açık, 4.500 m2 kapalı alanlı fabrikasıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

GÜNTER KLİMA, bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalardan edindiği tecrübenin ışığında günümüz teknolojisinin sunduğu olanakları da kullanarak ve imalat teknolojisini sürekli yenileyerek dünya piyasalarında daha aktif rol almaya hazırlanmaktadır.

GÜNTER KLİMA, düşük maliyet, kısa zaman ve yüksek kalite ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak , sektörün önde gelen firmaları arsında yerini almıştır. Tüm yasal şartlara uygun olarak , üretimini yaptığı tüm ürünleri TSE/TSEK standartlarına uygun ve belgelerine sahip, verim raporlarıyla desteklenmiş ve 2004 yılında Türkak’ tan onaylı ISO 9001:2000 belgesini alarak kalitesini belgelemiştir. Ayrıca 98/37/AT Makine Emniyeti Yönetmeliğine göre teste tabi tutulmuş, üretimini yaptığı cihazların güvenli bir ürün olduğunu gösteren CE işaretini iliştirme hakkına da sahip olmuştur.

GÜNTER KLİMA, sürekli gelişmekte olan ürün yelpazesi ve her ihtiyaca cevap verebilecek tasarımlarıyla sektörün aranan ismi olmayı başarmanın haklı gururunu yaşamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

KLİMA SANTRALLERİ, VANTİLATÖR ASPİRATÖRLER, ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI, HAVA APAREYLERİ, MENFEZLER, DİFÜZÖRLER, PANJURLAR, DAMPERLER, MÜDAHALE KAPAKLARI, FİLTRELER, SUSTURUCULAR, KANAL TİPİ ELEKTRİKLİ ISITICI, KANAL AKSESUARLARI

#günter klima, havalandırma #klima santrali, aspiratör #vantilatör, vam #aparey, menfez #difüzör, damper


Benzer Firmalar