Anasayfa » İnşaat sanayi » İZMİR İnşaat sanayi » Demtaş Dış Cephe Kaplama Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Taahhüt ve Ticaret Ltd. Şti.

Demtaş Dış Cephe Kaplama Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Taahhüt ve Ticaret Ltd. Şti.


5844 Sok. No: 2 Karabağlar - İZMİR

Telefon1: 232 253 90 31

Telefon2: 232 253 90 61

Fax: 232 253 90 61

Web: www.demtasyapi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:22 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:18
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

DEMTAŞ HAKKINDA

DEMTAŞ Türkiye de VİNİL SİDİNG YALI BASKI SİSTEMLERİ konusunda faaliyet gösteren ilk firmalardan birisidir. Ege Serbest Bölgesi-Gaziemir adresinde başlamış olduğu Ticari Hayatına Eski Aydın Yolu Üzeri, 5844 Sok. No: 2 Karabağlar - İZMİR Adresinde devam etmektedir. Şirketimizin Uygulamasını Yaptığı işlerden bazıları aşağıdaki gibidir.

•Vinil Siding Dış Cephe Kaplama Sistemleri
•Dış Cephe Mantolama Sistemleri
•Kompozit ve Cam Cephe Kaplama Sistemleri
•Çelik Çatı Yapımı ve Çatı Kaplama Sistemleri
•Çelik Konstürksiyon Ev ve Bina Yapımı
•Her Türlü Binanın iç ve Dış Dekorasyonu ile Bina Tadilatları
•Diğer İnşaat İşleri. (PVC Kapı ve Pencere Sistemleri vs)
Faaliyet Alanını İnşaat olarak belirlemiş olan şirketimiz İnşaat işleri ile ilgili her konuda çalışmalar yapmaktadır. Ege Bölgesinde en Fazla VİNİL SİDİNG UYGULAMASI yaparak kendine haklı bir yer edinmiş olan firmamız; bir çok Çelik Konstrüksiyon Çatı İmalat ve Montajı, Çatı Kaplaması alanında uygulamalar yapmış ve Çelik konstrüksiyon sistem ev yapımı üzerine de faaliyet göstermeye başlamıştır.

Türkiye de Son 7 yıldır uygulanmakta olan VİNİL SİDİNG YALI BASKI SİSTEMLERİ şirketimizin ana konularından biri olup bu konuda gerek eğitimli ekipleri, gerekse idari kadrosu ile kendi alanında haklı bir unvana ve çok iyi bir isme sahiptir. Kuruluşundan bu yana 1500’ün üzerinde Villa ve evin, 150’nin üzerinde Apartmanın, İki Üniversite’nin (Pamukkale Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi`nin tüm blokları) 10’un üzerinde Otelin Dış cephe Kaplamasını VİNİL SİDİNG YALI BASKI SİSTEMLERİ ile kaplamış bulunmaktayız.

Uygulama sahasında olduğumuz her işte öncelikli hedefimiz MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ve işin devamlılığıdır. İyi ve kaliteli yapılan bir işin şirketimiz için devamlılık içeren bir kazanç olduğu ana prensibimizdir.

Şirketimiz Kuruluşundan bu yana uygulama sahasında olduğu her işi en iyi şekilde yaparak standartlarını sürekli yükseltmeye özen göstermiş ve yaptığı her işte TOPLAM KALİTE ANLAYIŞI VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ`Nİ kendisine hedef seçmiştir. Yapmakta olduğumuz her işte kendimizi sürekli yenilemekte, teknolojinin sunduğu tüm imkanları kullanarak takip etmekte ve ekiplerimizi sürekli bu yönde eğitime tabi tutmaktayız.


Ürün ve Hizmetler

Siding, Dış Cephe Kaplama, Mantolama, Çatı Kaplama, Çelik Çatı

#Siding, Mantolama #Çatı Kaplama #Cephe Kaplama #Çelik Çatı #Çelik Ev


Benzer Firmalar