Anasayfa » Elektrik Genel » Elektrik elektronik » İSTANBUL Elektrik Genel » RAFİNERİ MÜHENDİSLİK ELEKT TEKS VE KİMYA SAN TİC.LTD.ŞTİ

RAFİNERİ MÜHENDİSLİK ELEKT TEKS VE KİMYA SAN TİC.LTD.ŞTİ


istoç toptancılar çarşısı 41 ada no:28

Telefon1: 0 212 659 24 55

Telefon2: 0 532 581 73 11

Fax: 0 212 659 24 55

Web: www.rafineri.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:23 (Yönetici:1 | Memur:9 | İşçi:13
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

LİVEPOWER
Energy Savıng System TRİFAZE (İŞYERLERİ-İMALATHANELER için)..245.-TL
MONOFAZE ( EVLER-KONUTLAR için )..145.-TL

Faydaları :
Yüksek hızda PFC (Power factor correction) düzeltmesi yaparak elektrik verimini arttırır.Kullanıldığı yerlerde motorların bilgisayarların,tvlerin ,dvb lerin kısacası tüm elektronik cihazların ömrünü uzatır. Indüktif yüklerin anlık companzasyonunu optimum düzeyde tutmak kaydıyla %10 - % 30 lara varan elektrik enerjisi tasarrufu sağlar.Reaktif gücü azaltarak cihazların daha performanslı ısınmadan çalışmasına olanak verir. Elektrik endüstrisinde COSFI olarak bilinen yük açılarını düzenler.Kablo ısınmalarından doğankayıpları önler.Kullanıldığı yerlerdeki elektromanyatik salınımları minimize ettiği için insan sağlığına zararlı ,insanda sinir ve stres yaratan elekromanyetik yayılımları yok eder.Bu durum insanların kendilerini daha iyi ve zinde hissetmelerine yol açar.
Nasıl kullanılır :
Cihazı kutusundan çıkarınız.
Elektrik panosu (sigorta kutusu) na en yakın ,yetkili teknik servisimiz tarafından uygun görülecek yere bağlantısı yapılır,eğer montaj teknik servis tarafından yapılmıyorsa cihaz kutusu içerisinden çıkan bağlantı şemasına uygun olarak herhangi bir elektrikçiye montajı 3 dakika içerisinde yaptırılabilir.
Kırmızı ışıkla birlikte cihaz kullanıma hazır olacaktır.

ÇALIŞMA SİSTEMİ
Evlerde ve işyerlerinde kullanılan enerjinin ortalama %25`i ortamda kaybolur,LIWEPOWER+ devreye girdikten sonra sistemde kaybolan enerjiyi toplayarak,yeniden kullanılmasını sağlar.Bu cihaz evler ve küçük işyerleri için tasarlanmıştır.Evde veya işyerinde herhangi bir prize takmanız yeterlidir.

YASAL MIDIR?
LIVEPOWER+ diğer tüm elektrikli ev aletleri gibi herhangi bir fişe takılan bir kompanzasyon sistemidir ve %100 yasaldır.2000 yıllarında TEDAŞ tarafından orta ölçekli ve büyük işletmelere zorunlu kılınan kompanzasyon panellerinin patentli yeni bir türüdür.Kısaca bu sisteme (mini konpanzasyon) diyebiliriz.

HANGİ CİHAZLARDA ETKİLİDİR?
Bu makine klima,fan,floresan lambalar,televizyon,buzdolabı,dondurucu,çamaşır makinesi,elektrik süpürgesi,hava temizleyici,bilgisayar,su pompası,müzik seti gibi tüm cihazlarda etkilidir.

HANGİ CİHAZLARDA ETKİLİ DEĞİLDİR?
Bu makine rezistans ısıtıcılı cihazlarda etkili değildir.

KULLANIMI GÜVENLİ MİDİR?
LIVEPOWER+ ürünler üretimleri esnasında bir çok testten geçirilmiş ve uluslararası güvenlik standart testleri olan EN61000-6.3, EN61000-3.2, EN61000-3.3 ve EN61000-6.1 uygundur.
Bunların yanısıra:
•Güç hattı geçirim testi
•Radyasyon yayılım testi
•Harmonic akım testi
•Voltaj regülasyon testi
•Elektrostatik boşalma testi
•RF (radyo frekans) dayanım testi
•Sigorta dayanım testi
•Voltaje dalgalanma ve kesilme testi
•Elektriksel hızlı kazanım testi
Testlerden geçerek tüm CE normlarına uygundur


Ürün ve Hizmetler


#elektrik tasarruf kutusu #elektrik tasarruf cihazı #enerji tasarruf cihazı #elektrik enerji tasarruf cihazı #elektrik tasarruf


Benzer Firmalar