Anasayfa » Doğalgaz sistemleri ve ekipmanları » Enerji sektörü » ANKARA Doğalgaz sistemleri ve ekipmanları » EKSERJİ ENERJİ ÖLÇÜM VE PAYLAŞIM SİSTEMLERİ İMALAT SAN.TİC.A.Ş.

EKSERJİ ENERJİ ÖLÇÜM VE PAYLAŞIM SİSTEMLERİ İMALAT SAN.TİC.A.Ş.


ATB İş Merkezi K284 Macunköy Yenimahalle / ANKARA

Telefon1: +90 (312) 397 90 57 (pbx)

Telefon2:

Fax: +90 (312) 397 90 59

Web: www.ekserji.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1983
Çalışan Sayısı:60 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1983 yılında şahıs işletmesi olarak kurulan firmamız, ilk olarak sıhhi tesisat, ısıtma ve havalandırma projeleri çizimi ile işe başlamıştır. 1987 yılına kadar proje ve müşavirlik firması şeklinde işler yapmıştır. 1987 yılında limited şirket olarak şehir içinde ve dışında çeşitli işler yapmaya başlamıştır. Bu dönemden sonra, bir çok sıhhi tesisat, kat ısıtması ve merkezi ısıtma tesislerini projeden imalata kadar tamamlamış, çalışır halde teslimini yapmıştır.

Ankara ve çevresinde, aralarında konut sayısı 800’e ulaşan büyük sitelerin de bulunduğu bir çok yerleşim yerinde merkezi ısıtma sistemleri kurmuştur. Ankara’da merkezi ısınma sistemi ile birlikte ilk yerden ısıtma tesisatı yapan firma olan Temass, sadece Ankara’da yaklaşık 500 konutta bu sistemi uygulamıştır. Yine aynı bölgede kılıflı boru ile radyatörlü ısıtma sistemi olarak 1.500 konutta tesisatı bizzat projelendirmiş, malzemesi ile birlikte imalatını yapmış ve çalışır hale getirerek teslim etmiştir. Bunların yanında site bazlı kat kalorifer tesisatı şeklinde 1.500 kadar konut, tek tek kombi ile kat kaloriferi şeklinde ise yaklaşık 3.000 konutluk iş yapmıştır.

Bulunduğumuz bölgeye Mayıs 2001‘de doğalgaz verilmeye başlanmasına rağmen Kasım 2001’e kadar, yaklaşık altı ayda 3.000 konuta yakın doğalgaz tesisat işini projelendirmiş ve imalatını gerçekleştirmiştir.


Geçen yıllarla birlikte sektörün gelişimini takip etmeyi görev bilen firmamız, Dünya üzerinde gerçekleşen küresel ısınma sıkıntılarını azaltmaya yönelik olarak, özellikle konut ısıtmalarında enerji tasarrufunu amaçlayan sistemler geliştirme yoluna gitmiştir.

Bugün, Temass A.Ş., merkezi ısınma sistemleri için, ihtiyaç kadar çalışan kaskad kazanlar ve merkezi ısınma sistemlerinde %70’lere varan enerji tasarrufu sağlayan EPC sistemi gibi özel çözümler sunmaktadır.


Misyonumuz
Ürünlerimiz, çözümlerimiz, satış sonrası hizmetlerimizle sağladığımız güvenilirlik ve yüksek iş ahlakımız ile müşterilerin ilk tercihi olarak, çalışanlarımız ve müşterilerimiz için değer yaratan bir şirket olmak.




Vizyonumuz
Katılımcılığa ve takım çalışmasına bağlı bir kurum kültürü oluşturarak, tüm müşterilerimizin gereksinimlerine duyarlı, yenilikçi bir firma olacağız. Disiplinlerarası bir altyapı ile, öncülüğe yol açan özgün bilginin yaratılmasını ve yayılmasını sağlayacağız. Uygulama alanındaki tecrübelerimizi ihtiyaç duyan uygulamacılar,projeciler,müteahhitler ve nihayi kullanıcılar ile paylaşarak enerjinin verimli bir biçimde kullanılmasına destek olacağız.


Ürün ve Hizmetler

EPC SİSTEMLERİ

ISI PAYÖLÇER SİSTEMLERİ

isıtma-Soğutma Ürünleri

Enerji Sayaçları

Elektrikli isıtma Ürünleri

Fittings Malzemeleri

Doğal Gazlı isıtma-Soğutma Kazanları

TERMOSTATİK RADYATÖR VANALARI

THERMONA KASKAD KAZAN

#doğalgaz tasarrufu #enerji paylaşım #adaletli yakıt #doğalgaz enerji #paylaşım sitemi


Benzer Firmalar