: Özkar Enerji San. Tic. Ltd. Şti.


: OSB. 10. Cad. No:47

Telefon1: : +9 0352 321 16 88

Telefon2: : +9 0352 321 16 89

Fax: : +9 0352 321 16 84

Web: : www.digipan.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:: 1974
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Fonksiyonel ürünler, yüksek kalite, uygun fiyatlar, yerli üretim, sınırsız teknik destek, kolay montaj, kolay kullanım, basit bilgisayar yazılımı, ücretsiz bakım, ücretsiz kargo gibi teknik ve satış sonrası desteklerle digipan her zaman yanınızda.

Biz digipan ailesi olarak:

• Çözüm odaklı
• Güvenilir
• Kaliteli
• Uygun maliyetli

ürünler üretiyoruz.


Ürün ve Hizmetler


Kayan yazılar
3,5 cm karakter boyutu, İsteğe bağlı çok satırlı özel ürün tasarımı, Kırmızı-Yeşil ve isteğe özel sunulabilecek renk seçenekleri , 10 mt. Okunma mesafesine sahip, Farklı animasyon seçenekleri, İç mekan kullanıma uygun, Elektrik kesintilerinde silinmeyen 64.000 karakterlik hafıza, Düşük enerji tüketimi, 2 Yıl garantili, ISO 9001-2000 Kalite Belgeli, teknik ve satış sonrası desteklerde Digipan her zaman yanınızda.
Kayan yazılar
5 cm karakter boyutu, isteğe bağlı çok satırlı özel ürün tasarımı, Kırmızı-Yeşil ve isteğe özel sunulabilecek renk seçenekleri, 20 mt. okunma mesafesine sahip, farklı animasyon seçenekleri, iç mekan kullanıma uygun, elektrik kesintilerinde silinmeyen 64.000 karakterlik hafıza, düşük enerji tüketimi, 2 yıl garantili, ISO 9001-2000 Kalite Belgeli, teknik ve satış sonrası desteklerde digipan her zaman yanınızda.
Kayan yazılar
7 cm karakter boyutu, Kırmızı-Amber-Yeşil ve isteğe özel sunulabilecek renk seçenekleri, 30 m okunma mesafesine sahip, 35 farklı animasyon seçeneği, iç mekan ve dış mekan için üretim, tüm boylarda üretim, elektrik kesintilerinde silinmeyen 64.000 karakterlik hafıza, güneş ışığı altında net görünebilirlik, Düşük enerji tüketimi, 2 yıl garantili, ISO 9001-2000 Kalite Belgeli, teknik ve satış sonrası desteklerde digipan her zaman yanınızda.
Kayan yazılar
10 cm karakter boyutu, Kırmızı-Amber-Yeşil ve isteğe özel sunulabilecek renk seçenekleri, 50 m okunma mesafesine sahip, 35 farklı animasyon seçeneği, iç mekan ve dış mekan için üretim, tüm boylarda üretim, elektrik kesintilerinde silinmeyen 64.000 karakterlik hafıza, güneş ışığı altında net görünebilirlik, düşük enerji tüketimi, 2 yıl garantili, ISO 9001-2000 Kalite Belgeli satış sonrası desteklerde digipan her zaman yanınızda.
Kayan yazılar
13 cm karakter boyutu, tam satır ve çift satır yazı yazabilme özelliği, Kırmızı-Amber-Yeşil ve isteğe özel sunulabilecek renk seçenekleri, 50 mt. okunma mesafesine sahip, farklı animasyon seçenekleri, iç mekan ve dış mekan için üretim, elektrik kesintilerinde silinmeyen 64.000 karakterlik hafıza, güneş ışığı altında net görünebilirlik, düşük enerji tüketimi, 2 yıl garantili, ISO 9001-2000 Kalite Belgeli digipan her zaman yanınızda.
Kayan yazılar
20 cm karakter boyutu,Kırmızı-Amber-Yeşil ve isteğe özel sunulabilecek renk seçenekleri, 100 mt. okunma mesafesine sahip, 35 farklı animasyon seçeneği, iç mekan ve dış mekan için üretim, tüm boylarda üretim, isteğe özel dikey kullanım için üretim, elektrik kesintilerinde silinmeyen 64.000 karakterlik hafıza, güneş ışığı altında net görünebilirlik, düşük enerji tüketimi, 2 yıl garantili, ISO 9001-2000 Kalite Belgeli satış sonrası desteklerde digipan her zaman yanınızda.
Kayan yazılar
23 cm karakter boyutu, tam satır ve çift satır yazı yazabilme özelliği, Kırmızı-Amber-Yeşil ve isteğe özel sunulabilecek renk seçenekleri, 70 mt. okunma mesafesine sahip, farklı animasyon seçenekleri, iç mekan ve dış mekan için üretim, elektrik kesintilerinde silinmeyen 64.000 karakterlik hafıza, güneş ışığı altında net görünebilirlik, düşük enerji tüketimi, 2 yıl garantili, ISO 9001-2000 Kalite Belgeli digipan her zaman yanınızda.
Kayan yazılar
30 cm karakter boyutu,Kırmızı-Amber-Yeşil ve isteğe özel sunulabilecek renk seçenekleri, 200 mt. okunma mesafesine sahip, 35 farklı animasyon seçeneği, iç mekan ve dış mekan için üretim, tüm boylarda üretim, isteğe özel dikey kullanım için üretim, elektrik kesintilerinde silinmeyen 64.000 karakterlik hafıza, güneş ışığı altında net görünebilirlik, düşük enerji tüketimi, 2 yıl garantili, ISO 9001-2000 Kalite Belgeli satış sonrası desteklerde digipan her zaman yanınızda.
Kayan yazılar
40 cm karakter boyutu, tam satır ve çift satır yazı yazabilme özelliği, logo ve çözünürlüğe bağlı grafik animasyon gösterimi, Kırmızı-Amber-Yeşil ve isteğe özel sunulabilecek renk seçenekleri, 200 mt. okunma mesafesine sahip, 35 farklı animasyon seçeneği, iç mekan ve dış mekan için üretim, tüm boylarda üretim, isteğe özel dikey kullanım için üretim, elektrik kesintilerinde silinmeyen 64.000 karakterlik hafıza, güneş ışığı altında net görünebilirlik, düşük enerji tüketimi, 2 yıl garantili, ISO 90
Kayan yazılar
60 cm karakter boyutu, Kırmızı-Amber-Yeşil ve isteğe özel sunulabilecek renk seçenekleri, 400 mt. okunma mesafesine sahip, 35 farklı animasyon seçeneği, iç mekan ve dış mekan için üretim, tüm boylarda üretim, dikey kullanım, elektrik kesintilerinde silinmeyen 64.000 karakterlik hafıza, güneş ışığı altında net görünebilirlik, düşük enerji tüketimi, 2 yıl garantili, ISO 9001-2000 Kalite Belgeli satış sonrası desteklerde digipan her zaman yanınızda.
LED video ekranlar
DP6 indoor LED ekran paneli, 6mm gerçek piksel değeri ile digipan LED`li bilgi sistemleri arasında en yüksek çözünülüğe sahip üründür. Yakın piksel değeri ve 3 temel rengin bir arada kullanıldığı 3-in-1 teknolojisi ile renklerin canlılığı ve görüntü kalitesi ile ürün kullanımında en yüksek performans elde edilmektedir.
LED video ekranlar
DP7.62 LED ekran paneli, indoor LED ekranlar içinde fiyat performansın optimum noktada buluştuğu seçenektir. Fonksiyonel tasarımı, kullanım kolaylığı ile özellikle kiralama ve mobil kullanıma yönelik uygulamalarda tercih edilen bir üründür.
LED video ekranlar
DP8 LED ekran paneli, indoor uygulamalarda uygun fiyat avantajı ile özellikle yolcu bilgi sistemi, AVM reklamcılık, ve kurumsal tanıtım uygulamalarında ön plana çıkmaktadır.
LED video ekranlar
DP10 LED ekran paneli, gerçek piksel kullanan görüntü teknolojisi ile özellikle text ve resim ağırlıklı uygulamalarda en yüksek performansınelde edildiği üründür.
LED video ekranlar
DP12 outdoor LED ekran paneli,12mm gerçek ve 6mm sanal piksel değeri ile,indoor ve outdoor uygulamaların her ikisinde kullanılabilen fonksiyonel digipan ürünüdür. Sanal piksel teknolojisi ile video uygulamalarında, outdor ürünler içerisinde en yüksek performansa ulaşır.
LED video ekranlar
Açık hava reklamcılık uygulamalarında profesyonelliğin vazgeçilmezi olan DP16 outdoor LED ekran paneli ile fiyat ve performans optimum noktada yakalanır.Montaj kurulum ve kullanım kolaylığı ile açık hava reklamcılığının en fonksiyonel ürünüdür.
LED video ekranlar
DP20 outdoor LED ekran paneli, 20mm gerçek ve 10mm görsel piksel değeri, montajı ve kullanımı kolay olduğundan rahatlıkla güvenebileceğiniz geniş ve kalabalık alanlar için çok uygun bir üründür.
LED video ekranlar
Stadyumlar, büyük meydan ve dev organizasyonlar gibi en kalabalık ortamlarda ve geniş alanlarda, piksel mesafesinin verdiği avantaj ile resim, video ve metinlerinizi parlak, canlı ve yüksek kalitede göstererek bütün ihtiyaçlarınıza cevap verecektir.
digipan ledli bilgi panoları ve ledli aydınlatmalarda sektörüne yön veren bir markadır.

Kayan yazılar
LED video ekranlar
Saat tarih sıcaklık göstergeleri
Mesaj ve bilgi panoları
Döviz panoları
Trafik bilgi sistemleri
Otobüs güzergâh sistemleri
Özel çözümler

#özkar digipan #kayan yazı #kayar yazı #led ekran #ışıklı tabela


Benzer Firmalar