ÖZCAN AYDINLATMA SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


YENİ MAH.CEBECİ CAD.NO.175/5 ELMA BAHÇESİ KÜÇÜKKÖY

Telefon1: 02124794567

Telefon2: 02122352529

Fax: 02126170362

Web: www.ozcanaydinlatma.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1987
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Özcan Aydınlatma Tic. Ltd. Şti. 1987 yılında İstanbul Şişhane’de 60 metrekarelik alanda kuruldu. Üretime 4 kişiden oluşan küçük bir ekiple başladı. Başarıyla sürdürdüğü faaliyetlerinin 14.yılında hedef kitlesinin ve müşteri potansiyelinin artması sonucu üretim kapasitesini genişleterek Küçükköydeki 5500 metrekarelik iş merkezi taşındı.

22 yıldır sürdürdüğü üretim faaliyetlerini halan Küçükköydeki iş merkezinde devam ettiriyor. 2005 yılında Küçük köyde temeli atılan, daha sonra inşaatına ara verilen 30000 metrekarelik iş merkezi yatırımını 2010 yılında tamamlamayı planlıyor. Bu büyük ve yeni iş merkezinde ağırlıklı olarak tasarımlı ve tasarruflu aydınlatma armatürleri üreterek atak yapmayı planlıyor.



Klasik kristal avizeler üretimi ile sektöre adım atan Özcan Markası, zaman içinde klasik çizgisini modern trendler ile birleştirdi. Modern aydınlatma ürünleri ile müşterilerini daima farklı tasarımlar ile buluşturdu. Bugün koleksiyonunda dekoratif aydınlatma armatürleri, ledli avize armatürleri, duvar aplikleri, masa lambaları ve çok çeşitli aplikler yer alıyor. 2009 yılı koleksiyonunda 80 adetten fazla yeni ürün sergiliyor. Özcan markasının kalitesi CE, SASO, GOST, ISO ve ICPE gibi uluslar arası ürün uygunluk normları tarafından tescillidir.



Şirket ürünlerini ihraç etmeye 1992 yılında Rusya ile başladı.17 yıldır ihracata ara vermeden devam ediyor. Bugün Türkiye pazarının tümüne hakim olan Özcan Markası, yurtdışında 40 farklı ülkeyi daha aynı kalite ile aydınlatıyor.



Özcan Markalı ürünlerin tümü merkez binasındaki showroom’da sergileniyor. Markasıyla sektörde kaliteyi simgelerken yeniliklere daima öncü olma imajı ile öne çıkıyor. İstanbul Teknik Üniversitesi tasarım bölümü öğrencileri başta olmak üzere tüm genç tasarımcıların yaratıcı fikirlerine destek oluyor. Öğrencilerin yaratıcı eserlerinin hayata geçmesinde, yeni tasarımlara ışık olmaya devam ediyor.



Yenilikçi çizgisi ile sektörde daima zirvede olmayı başaran Özcan Aydınlatma, pazarda rekabet ortamı yaratan fuar ve yayınları destekliyor. 22 yıllık geçmişinde 100’ü aşkın yurt içi ve yurt dışı fuara katıldı..


Ürün ve Hizmetler

VİZYON Sürekli geliştirdiği üretim alt yapısı, konularında uzman profesyonel kadrosu ile en mükemmeli müşterilerine sunarken, yenilikçi tarzı ve enerjik çalışmaları ile aydınlatma sektöründeki liderliğini kuşaktan kuşağa sürdürmeyi hedefliyor. Müşteri memnuniyetini daima ilk planda tutma prensibini maddi kazançlar için değiştirmeyen, gerçek kazancın uzun yıllar devam eden, ticari ilişkiler neticesinde dostluğa dönüşen samimi ilişkiler ile elde edildiği bilinci ile çalışma disiplininden vazgeçmeden sürdürüyor. Üretim dağıtım ve hizmetteki profesyonel beceri ve yeteneğiyle kazanmış olduğu başarıyı devamlı kılmak adına, gelişim ve yeniliklerin hızına ayak uydururken çözüm odaklı çalışma sisteminde, ilişkilerinde sunduğu kalite, dürüstlük, müşteri memnuniyeti ve karşılıklı güven değiştirmeyeceği ilkelerini oluşturuyor.MİSYONÖzcan Aydınlatma Markası, kalitesi ve yenilikçi tarzı ile Türkiye’nin en çok tercih edilen aydınlatma markası olma çizgisinde faaliyetlerini sürdürürken, sektörde kaliteli ve uzun ömürlü ürün seçme bilincini yerleştirmek, yapılarda aydınlatma ürünlerini dekorasyonun vazgeçilmez bir unsuru haline getirmek, dünyada yerleşmiş bu bilincin Türkiye pazarında da yaygınlaşmasını sağlamak için 22 yıllık deneyim ve bilgi birikimiyle keyifle çalışmaya devam ediyor. Öncelikli hedeflerinin başında, sektörde yaratılan fiyata dayalı rekabet piyasasından sıyrılarak, kaliteli marka ve hizmete dayanan yeni bir rekabet ortamı oluşturmak geliyor. Sektörde ürünlerinin taşıdığı kalite ile bilinen Özcan Aydınlatma trend yaratan tasarımları ile türevlerinden farklı olmayı elden bırakmayan marka imajına sahiptir. 22 yıldır başarılı çalışmaları ile elde ettiği güven ve itibarı satış öncesi ve sonrası hizmetlerde sergilediği samimi ve dürüst yaklaşımı ile sürdürme misyonu taşıyor.

#AYDINLATMA-DEKORASYON #AVİZE-APLİK #ARMATÜR-LEDLİ #GRUP-SARKITLAR #YAPI DEKORASYON-EV DEKORASYON


Benzer Firmalar