Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » KONYA Gıda sanayi » GÜRMAKSAN LTD.ŞTİ.

GÜRMAKSAN LTD.ŞTİ.


Ek Sanayi Sitesi 4-B Blok Karşısı (Kamyon Garajı Arkası) Akşehir/Konya / Türkiye

Telefon1: 0332 813 64 27

Telefon2:

Fax: 0332 813 60 96

Web: www.gurmaksan.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1959
Çalışan Sayısı:35 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gürmaksan 1959 Yılında Yılmaz GÜRPINAR tarafından işletmeye açılmıştır. Şahsi imalathane 1980 yılında büyümeye başlamıştır. 1990 yılında GÜRMAKSAN LTD. ŞTİ. Olarak şirketleşmiştir.
Şirket bir aile şirketi olur; şirket ortakları; Yılmaz GÜRPINAR, Erhan GÜRPINAR, Erdal GÜRPINAR ve Mustafa GÜRPINAR olmak üzere 4 ortaktan oluşmaktadır.
1990 yılından bu günümüze kadar ARGE çalışmaları sayesinde TAHİN, HELVA, LOKUM ŞEKERLEME, ÇİKOLATA, TOFY ŞEKER, GOFRET MAKİNALARI, PAKETLEME ve AMBLAJ MAKİNALARI ve GIDA İŞLEME MAKİNLARI alanında büyük yenilikler yapmıştır. Tasarım ve faydalı model belgeler alarak pazarda büyük etki yaratmıştır.
Bugün GÜRMAKSAN LTD. ŞTİ. her yıl 10 yurt dışı fuarlarına katılarak dünya pazarında yerinin olduğunu kanıtlamıştır. Üretim makinalarımız tahin, helva, lokum ve gıda makinaları olarak son sistemlerde otomasyon teknolojik ve çalışma prensipleri açısından üretimlerinin çalışanlar ve işverenlerin GÜRMAKSAN markası makinalarda daha rahat ve seri imalat yapmaları kazançlar sağlamaktadır.
GÜRMAKSAN LTD. ŞTİ. olarak anahtar teslimi komple tahin, helva, tofy şeker hattı, gofret ve çikolata hattı yapılır ve plan proje düzenlenir. Ve bugün GÜRMAKSAN 3000 m² kapalı alan, 11000m² açık alanda faaliyet göstermektedir.
Üretmiş olduğumuz makinaların %70’ lik kısmı ihracat, %30 iç piyasaya satmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Firmamız Helva üretim makinaları Susam işleme sistemleri Tahin makinaları Lokum sistemleri Gofret sistemleri Çikolata sistemleri Şeker makinaları Ambalaj ve Paketleme makinaları üretimi yapmaktadır yapılan makinalarımız yurtiçi ve yurtdışında birçok kişi ve kurumlara ulaşmaktadır.YurtDışı ihracat oranımız %70 leri aşmaktadır.

#Tahin makinaları #Gıda makinaları #Çikolata Makinaları #Helva makinaları #Lokum Makinaları


Benzer Firmalar