Anasayfa » Halı kilim » Mobilya ve Dekorasyon » ANTALYA Halı kilim » aktem kızılay halı yıkama fab.

aktem kızılay halı yıkama fab.


k.yaka mah aççeşme cad no:10

Telefon1: 0242 417 80 21

Telefon2: 0242 417 53 03

Fax:

Web: www.kizilayhaliyikama.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Saygıdeğer müşterilerimiz,kıymetli tüketiciler.Yıllardır bu sektörde emek veren bir firma olarak geldiğimiz nokta bizim açımızdan gerçekten sevindiricidir.Çünkü verdiğimiz hizmetin karşılığında gösterdiğiniz ilgi bizi yukarda da değindiğimiz gibi sektörde öncü kuruluş yapmış bulunmaktadır.
Bir kurum için en mutluluk verici şey kitlesinden beklediği oranda teveccüh görmesi takdir edilip tercih edilmesidir.Bundan daha büyük bir ödül düşünülemez.
Şunu herkesin bilmesini isteriz ki bizim sahip olduğumuz müşteri portföyü kolay kolay kimsenin sahip olamayacağı kadar bilinçli, düzeyli ve vefalıdır.Bizim müşteri ile ilgili bir sıkıntımız yoktur.Sahip olduğumuz portföy mevcut kapasitemizi dolduracak kadar geniş bir portföydür.Ve her geçen gün portföyümüzün tavsiyeleriyle büyüyen bir kitleye ulaşıyoruz.Bu da bizim sürekli kapasite arttırmamızı zorunlu kılıyor.
Bu yüzden Fabrikamızı kurduğumuz yer bizim bir daha asla arayışa geçmeyecek kadar büyük ve geliştirmeye müsait bir özelliktedir.Yani fiziki mekan açısından sorunumuzu tamamen çözmüş bulunuyoruz.
Öncelikli olarak portföyümüzün dikkatine sunmak kaydıyla bütün tüketicilere şu noktaları önemsemelerini özellikle rica ediyoruz.
1-Halı Yıkama Fabrikası olarak karşınıza çıkanların çok büyük çoğunluğu aslında bir gerçek mekana sahip değillerdir.
2-Geriye kalan diğer kısmının da büyük çoğunluğu çok ilkel koşullarda gözlerinizle mekanlarını gördüğünüz takdirde asla halınızı yıkatmak için içinizin el vermeyeceği yerlerde hizmet verenlerdir.
3-Elinize geçen broşür ve tanıtım amaçlı katalogların hemen hemen hepsi photoshop yöntemiyle bilgisayar ortamında hazırlanmış web siteleri ise tamamen kurgu olup gerçekle alakası olmayan materyallerdir.
Çoğu sefer ne olduğu belli olmayan makinalar halı yıkama makinaları olarak sunulmakta tüketici resmen kandırılmaktadır.
4-Antalya genelinde iyi bir donanıma sahip firma sayısının iki elin parmağını geçmeyecek kadar az olduğu bizim tarafımızdan kesin olarak bilinen ve deklare ettiğimiz bir durumdur.
5-Tanıtım broşürlerinde halılarınızı sigortalıyoruz ibaresini gördüğünüz bütün firmaların kelime oyunu yaptığını buna karşı uyanık olmanız gerektiğini bilmenizi isteriz.Zira sigortalama sadece iş yerindeki hırsızlık ve yangına karşı yapılabilen bir durum olup çoğu firmanın aslında bu konuda da bir sigortası olmadığı yine bildiğimiz bir gerçektir.
6-İlk olarak bizim yaptığımız çağrı olan


Ürün ve Hizmetler

halı halı yıkama yorgan yıkama battaniye yatak koltuk alanya halı yıkama manavgat halı yıkama serik halı yıkama antalya halı yıkama muratpaşa altınkum meltem varsak karşıyaka çağlayan şirinyalı yeşilyurt özgürlük yükseliş ulus

#antalya halı #alanya halı #manavgat halı #serik halı #halı yıkama


Benzer Firmalar