GM Bağlantı Elemanları


Vezirçiftliği Mah. Fatih Cad. Özkaya İş Merkezi No:100 D:2/A Kullar

Telefon1: 0 262 349 48 80

Telefon2:

Fax: 0 262 349 48 74

Web: www.gmbaglanti.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firma tarihçesi ve faaliyet konuları:

Bir aile şirketi olarak kurduğumuz GM BAGLANTI adı altında faaliyetlerimize 1999 yılında, İzmit Sanayi Bölgesi’nde start verdik. 2006 yılında tamamlanan kurumsallaşma çalışmalarımız neticesinde de GM BAGLANTI Yapı Bağlantı Elemanları Kaplama İmalat İhracat İnş. Paz. San. Ve Tic. olarak yolumuza devam ediyoruz.
Ana üretim yelpazemizi yapı bağlantı elemanları oluşturmaktadır. Özellikle çelik dübel, kelepçe v.b. üretimleri gerçekleştirmekteyiz.

Sektördeki rakiplerimizden farkımız:

Tamamen kendi öz kaynaklarımızı kullanarak üretim yapmaktayız. Özellikle globalleşen bir pazarda, bir Türk firması olarak yerli hammadde ve yarı mamul ürünleri kullanmaya gayret ediyoruz. Öncelikle inşaat sektörüne paralel olarak, ürün çeşitliliğimizi arttırarak, müşteri odaklı bir
kalite - fiyat dengesi oluşturmaktayız. Mevcut makine parkurumuzu, teknolojik gelişmeler ışığında sürekli iyileştirerek, uzun vadeli yatırımlar yapmaktayız.

Sektörel sorunlar ve bizim çözüm önerilerimiz:

Sektördeki ana sorun, Çin’ nin pazara girmesinden sonra oluşan düşük kaliteli ve ucuz ürün sirkülasyonu ve buna bağlı oluşan düşük fiyat bazlı ürün talepleri. Oluşan ürün taleplerinde, fiyat kriteri ön plana çıktı. Herkes önce fiyatı sormakta, kalite ancak ikinci sırayı alabilmekte. Kaliteli üretim ile ucuz üretim ayrımı ortadan kalktı. Uzun vadede bu trend, Türk Ekonomisi’ne ciddi sıkıntılar oluşturacak, ancak henüz kimse bunun farkında değil. Günden güne dışa bağlı hale gelen bir pazar, bir gün çökmeye mahkumdur. İşte bu noktada GM BAGLANTI olarak, yerli üretimin önemine dikkat çekmeye çalışıyoruz. Kaliteden ödün vermeden, iç ve dış pazardaki yerimizi nasıl koruyacağımızla ilgili geniş kapsamlı AR-GE çalışmalarına yer vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

Bağlantı Elemanları, Dübel, Çelik Dübel, Vida, Civata, Ankraj, Gijon, Somun

#Dübel #Vida #Civata #Ankraj #Gijon


Benzer Firmalar