İstanbul Kurumsal Gelişim


Ataşehir Gardenya 7/1 plaza Kat:20 Daire:120

Telefon1: 216 456 60 50

Telefon2:

Fax: 02164555615

Web: www.projeyonetimi.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

- İstanbul Kurumsal Gelişim (İKG) olarak bizler, 11 yılı aşkın süredir eğitim ve danışmanlık sektöründe Türkiye’nin önde gelen firmalarına Proje Yönetimi konularında hizmet vermekteyiz.

- Geçtiğimiz bu 11 yıllık sürede kurumumuz 1.000’den fazla firmanın 12.000’den fazla katılımcısına eğitim hizmeti vermiştir.

- İKG, Proje Yönetimi alanında dünyaca kabul gören Project Management Institute® (PMI®)'ın Türkiye'de akredite ederek, REP (Registered Education Provider) belgesini verdiği ilk kurumdur. Kasım 2005 itibariyle de GLOBAL REP ünvanına sahip olmuştur.

- REP ünvanına hak kazanan kurumumuzun akreditasyon sürecinde tüm eğitim içerikleri, eğitim dökümanları, eğitmenlerin yetkinlikleri (Project Management Professional® - PMP®), referansları, hizmet kalitesi detaylı olarak incelenmiştir.

- Deneyimli danışman kadromuz farklı sektörlerde iş deneyimine sahip oldukları için eğitimlerini sektörlere göre düzenlenmiş vaka çalışmalarıyla zenginleştirmekte ve aktarılan bilgilerin iş hayatında nasıl kullanılabileceğini örneklerle göstermektedirler.

- Açık kurs ve kuruma özel eğitimlerin yanısıra İKG, Türkiye’de ilk defa“Proje Yönetimi Sertifika Programı” nı düzenlemiştir. Bugüne kadar düzenlediği “Proje Yönetimi Sertifika Programları”nın sayısı 100'ü aşmıştır. Bu programda katılımcılara tüm dünyada genel kabul görmüş PMI® (Project Management Institute®) metodolojisine göre Proje Yönetimi eğitimleri verilmekte ve yine PMI®’ın düzenlediği PMP® (Project Management Professional®) sertifikasyonu sınavına hazırlık yapılmaktadır.

Eğitimlerimizden Bazıları

- Proje Yönetimi Sertifika Programı
- Proje Yönetimi Metodolojisi ve Uygulamaları
- İleri Düzey Proje Yönetimi ve Uygulamaları
- Bilişim Teknolojilerinde (IT/IS) Proje Yönetimi
- Bilişim Teknolojilerinde (IT/IS) Proje Yönetiminde İleri Yöntemler CMMI ve AGILE
- Bankacılar İçin Proje Yönetimi Metodolojisi ve Uygulamaları
- PMP Sınavı Hazırlık Eğitim Programı
- Microsoft Project Professional 2007 Kullanarak Proje Planlaması, Yürütmesi, Kontrolü ve Analizi
- Projelerde Risk Yönetimi
- Proje Peydaş ve İnsan Kaynaklarının Yönetimi
- Tedarik Zinciri Yönetimi ve Lojistik
- Süreç Yönetimi ve Uygulamaları
- Stok ve Depo Yönetimi
- Strateji Oluşturma ve Planlama.


Ürün ve Hizmetler


Proje Yönetimi Metodolojisi ve Uygulamaları
Eğitim Tarihleri: 17 - 18 EYLÜL 2010 01 - 02 EKİM 2010 05 - 06 KASIM 2010 03 - 04 ARALIK 2010 1 - Amaç Proje yönetiminin her alanındaki tekniklerin öğretilmesini ve proje yöneticilerinin geliştirilmesini amaçlamaktadır. Katılımcılar seminerin sonunda projelerin tüm aşamalarında - zaman, para, kalite, insan, müşteri tatmini, risk, vb - yönetim için gerekli tekniklerin planlanma ve kontrol etme yöntemlerini ögrenmiş olacaklardır. Metodoloji ve uygulama ağırlıklı bu eğitim progr
-Proje Yönetimi Sertifika Programı (60 Saat)-Proje Yönetimi Metodolojisi ve Uygulamaları-İleri Düzey Proje Yönetimi ve Uygulamaları-Bilişim Teknolojilerinde (IT/IS) Proje Yönetimi-İnşaat Sektörüne Özel Proje Yönetimi-PMP® (Project Management Professional®) Sınavı Hazırlık Eğitim Programı-Proje Ofisi ve Metodoloji Geliştirme-İş Planı Hazırlama (Business Case) -Primavera Project Planner Kullanarak Proje Yönetimi Uygulamaları-Projelerde Risk Yönetimi-Projelerde Kalite Yönetimi-Proje Finansmanı (Yatırım Projelerinin Değerlendirilmesi)-Proje Yönetimi Sanatı – Art of Project Management-Proje Oyunu – Game Of Project-Microsoft Project Professional 2007 Kullanarak Proje Planlaması Kontrolü ve Analizi(Başlangıç ve İleri Düzey)-Microsoft Project 2007/ Project Server ile Internet/Intranet Üzerinden Proje Yönetimi Uygulamaları-Microsoft Project Server 2007 Sistem Yönetimi Eğitimi-Microsoft Project Server 2007 Sistem Yönetimi Eğitimi-Stok ve Depo Yönetimi-Strateji Oluşturma Teknikleri-Süreç Yönetimi ve Uygulamaları

# # # # #


Benzer Firmalar