Anasayfa » Doğalgaz sistemleri ve ekipmanları » Enerji sektörü » ADANA Doğalgaz sistemleri ve ekipmanları » Keymak Makine Elektrik Elektronik İnşaat Ticaret ve Ltd. Şti.

Keymak Makine Elektrik Elektronik İnşaat Ticaret ve Ltd. Şti.


Yeşiloba Mah. 46003 Sk. Arslandamı İş Mrk. No:70 Seyhan/ADANA

Telefon1: 0.322.429 20 07

Telefon2:

Fax: 0.322.429 20 04

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:45 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Türkiye genelinde, geniş ve dinamik kadrosuyla; doğalgaz tesisat işleri, mekanik tesisat inşaat, sanayi tesisleri ve endüstriyel tesislerin her türlü bakım onarımı, ekipman demontaj ve montajı, yedek parça temini, çelik konstrüksiyon imalatı, kumlama-boyama işleri, elektrik projelendirme işleri, taahhüt ve tesisat işleri, elektrikli ve elektronik cihaz temini ve bu cihazların bakım onarımı işleri ile hizmet vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

Türkiye genelinde, geniş ve dinamik kadrosuyla; doğalgaz tesisat işleri, mekanik tesisat inşaat, sanayi tesisleri ve endüstriyel tesislerin her türlü bakım onarımı, ekipman demontaj ve montajı, yedek parça temini, çelik konstrüksiyon imalatı, kumlama-boyama işleri, elektrik projelendirme işleri, taahhüt ve tesisat işleri, elektrikli ve elektronik cihaz temini ve bu cihazların bakım onarımı işlerin ile hizmet vermekteyiz.

#doğalgaz tesisat #montaj demontaj #projelendirme #bakım onarım #inşaat endüstriyel


Benzer Firmalar