Tralles Yapı


yeni sanayi

Telefon1: 0 534 296 75 35

Telefon2:

Fax:

Web: www.trallesyapi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz 2005 Yılında, Tralles Yapı Sistemleri Otomasyon İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti. adı altında yenilikçi, farklı ve belirlediği hedefler doğrultusunda, Aydın bölgesinde kurulmuştur. Alüminyum cephe sistemleri, kapı ve pencere sistemleri, cam cephe ve kompozit levha kaplaması ve bu çerçevede geniş ürün ve hizmet yelpazesiyle müşterilerine hizmet vermekte olup, bu kısa süreçte geçmişten gelen deneyimli kadrosu sayesinde ülkemiz çapında geniş bir müşteri portföyüne başarıyla ulaşmış ve çalışmalarına son sürat devam etmektedir.

Kurulumundan bu yana geldiği noktada şirketimiz, hedeflerinden şaşmamış, uygulamalarını başarıyla gerçekleştirmiş ve müşteri odaklı çalışma anlayışını hedef tutmuştur. Gelişen dünyamızın yenilenen yapısına karşı duyarlı olmuş, kendini bu doğrultuda sürekli güncelleyen, uzman kadrosu ve işçiliğiyle, gerek çalışanları gerekse yönetici kadrosuyla her geçen gün yeni başarılara imza atmaya devam etmektedir.

Firmamız vizyonu doğrultusunda, müşteri ve çalışan memnuniyetini ilk sırada tutan, sektördeki yenilikleri yakından izleyen, uygulayan ve sektöre katkıda bulunan bir firma olma yolunda ilerlemektedir.


Ürün ve Hizmetler

aluminyum cephe sistemleri
aluminyum, cam, paslanmaz
markiz uygulamaları
otomatik kapı uygulamaları

#alüminyum #küpeşte #cephe #markiz #paslanmaz


Benzer Firmalar