Eksioglu Parke


Ataturk CadçKoktas Pasajı 45/9 Maltepe Istanbul

Telefon1: 216 352 53 43

Telefon2:

Fax:

Web: www.eksiogluparke.com/tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hakkımızda

Ekşioğlu Parke; Müşterilerine, Laminat Parke, Lamine Parke, Masif Parke, Bambu Parke, Deck & Decking Parke ve Dış Cephe Kaplamalarında, kaliteli usta ve ürünleriyle, en ekonomik ve en uygun çözümleri sunuyor.

İstanbul’un güzide semtlerinden biri olan Maltepe’de faaliyetini sürdüren firmamız, müşteri memnuniyetini esas alarak evinize dekorun renginin taşımaktadır. Bu doğrultuda saygın müşteri kitlemize firma kimliğimizin çatısı altında, kaliteden ve tecrübeden ödün vermeden parke, zemin ve duvar kaplamalarının çeşitlerini sunuyoruz . Firmamızın en büyük referansı olan bu markalar sağlam bir garanti kapsamında siz tasarruf sahiplerinin beğenisine sunuluyor. Bu markaların ve döşemelerin evinizde şık dekorlar oluşturabilmesini sağlamak için , parke öncesi etüdlerle güveninizi sağlamayı amaç ediniyoruz. Belirtilen tarihte iş başlangıcı ve belirtilen tarihte iş teslimi ilkeleri doğrultusunda satın alabileceğiniz ürünlerimiz olarak



Laminat Parke, Lamine Parke, Masif Parke, Bambu Parke, Deck & Decking Parke gibi bir çok zemin döşeme çeşitlerini stoklarımızda bulundurmaktayız.



Ayrıca ahşabın sıcaklığı ve doğal görüntüsü ile PVC nin dayanıklılık ve kullanım kolaylığını beraberinde sunan dış cephe kaplaması satışını da sürdüren firmamız, bu alanda oluşan ihtiyacı Twinson Dış Cephe Kaplamaları ile giderebilme imkanını da sunmaktadır .



Bahçe ve havuz kenarlarında modern dekorların oluşabilmesi için başarıyla Deck & Decking uygulamasını gerçekleştiren firmamız, dekorasyonu evin dışında düşünen müşterilerimizin taleplerini değerlendirmektedir



Lamine, Laminat, Masif, Bambu Parke veya Deck & Decking öncesi etütlerde bizlerin fikri, müşterilerimizin kararı doğrultusunda yapılması gereken tadilat ve dekorasyon işlemlerini hızlı ve özenli bir şekilde oluşturabilme imkanınıda bulabilirsiniz.



Ekşioğlu Parke de aradığını bulan ve hizmetlerimizden yararlanan şahıs ve firmalara teşekkürü borç biliriz.



SAYGILARIMIZLA

EKŞİOĞLU PARKE İNŞAAT MALZEMELERİ VE ORMAN ÜRÜNLERİ


Ürün ve Hizmetler


#Laminat Parke #Masif Parke #Bambu Parke #Lamine Parke #Dıs Cephe ve Dekorasyon


Benzer Firmalar