2M Tercüme Hizmetleri


Zuhuratbaba Mah. İncirli Cad. No-105 D-52

Telefon1: 0212 561 19 81

Telefon2:

Fax: 0212 561 19 81

Web: www.2mtercume.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2M Tercüme Hizmetleri, dinamik ve her biri alanında uzman kadrosuyla, kaliteli ve güvenilir hizmet vermektedir. Faaliyete geçtiği günden itibaren özenli ve hızlı hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Müşteri memnuniyetine öncelik vererek, profesyonellik anlayışıyla her türlü çeviriye aynı titizliği göstermektedir.

Gizlilik prensibimiz gereği, gerçekleştirdiğimiz çevirilerin içerdiği tüm özel ve kurumsal bilgiler, patent veya tasarımlar isteğiniz doğrultusunda şirket sırrı olarak kabul edilir. Tüm bu konular hakkında hiçbir şekilde kimseye bilgi verilmemektedir.

Tercümeleriniz istediğiniz gün ve saatte bilgisayar çıktısı olarak, CD, kargo, kurye ya da e-mail yoluyla gecikmesiz olarak size ulaştırılır.


Ürün ve Hizmetler

Yazılı Tercüme Hizmetleri
Ticari Tercüme
Hukuki Tercüme
Teknik Tercüme
Akademik Tercüme
Tıbbi Tercüme
Edebi ve Sanatsal Kitap, Katalog, Broşür

Sözlü Tercüme Hizmetleri
Eşzamanlı (Simultane) Tercüme
Ardıl (Konsekütif) Tercüme

Web Sayfası Tercüme Hizmetleri
Web sayfalarınız dış dünyaya açılan pencerenizdir. Küresel rekabette hak ettiğiniz yeri alabilmeniz, şirketinizin ve ürünlerinizin dünyanın her yerinde tanınması ve talep görmesi için WEB sitenizi tüm dünya dillerine çeviriyoruz. Hem müşteri sayınız hem de sitenizin ziyaretçi sayısı artıyor.

Yazılım Yerelleştirmesi
Yazılımınızı alıyor, içerdiği tüm metinleri istediğiniz dillere tercüme ediyoruz.

Ses ve Görüntü Tercüme Hizmetleri
Film, çizgi film, reklam filmi, belgesel, animasyon, video kaset, CD, VCD, DVD deşifre ve altyazı çevirisi ile toplantı, konferans, seminer, kongre, panel gibi organizasyonların ses ve görüntü kayıtlarının tercümesi vb konulardaki çeviri hizmetimizdir

#tercüme bürosu #ingilizce çeviri #almanca fransızca #yeminli tercüman #çeviri rusça


Benzer Firmalar