Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » İSTANBUL Gıda sanayi » PORSELEN TOPLU YEMEK ve CATERİNGHİZMETLERİ

PORSELEN TOPLU YEMEK ve CATERİNGHİZMETLERİ


Dilek Sabancı Cad. Erguvan Evleri 2 B/ Blok D-2 Ataşehir

Telefon1: 2165742532

Telefon2: 2165742832

Fax: 2165742832

Web: www.porselenyemek.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:5 | Memur:5 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2008 Yılında kurulan porselen, porselenin zarifliği ve yemek hizmetlerindeki aktif pozisyonundan esinlenerek sektörde sadece yerinde üretim anlayışıyla kurulan ilk yemek firmasıdır.

Porselen sektöre yenilik katma düşüncesiyle çıktığı bu yolda organizasyon yapısını en iyi sistem oluşumu anlayışıyla bütünleştirerek Türkiye genelinde İstanbul, İzmit, Sakarya, Bursa, İzmir, Ankara, Balıkesir ve Manisa illerinde faaliyet gösterecek şekilde oluşturmuştur. Toplu yemeğin dışında Catering organizasyonları ve organizasyonla ilgili her alanda faaliyet gösteren porselen yemek, genç ve dinamik yapısıyla sektörün en farklı, en akıcı iş anlayışına sahiptir.


Ürün ve Hizmetler

HİZMETLERİMİZ


Hizmet yelpazesini iki ayrı kategoride değerlendiren porselen; yemek hizmetleri ve catering organizasyonları çercevesinde kurumların bu anlamdaki ihtiyaçlarını karşılayacak bir düzenleme ile çalışmaktadır.

Porselen her iki hizmet alanında da, profesyonel kendi konusunda deneyimli ekibiyle, müşterilerine yüksek kalitede hizmet vermeyi amaçlayarak sürekli müşteri memnuniyeti sağlamaktadır.

YEMEK


Sadece yerinde üretim anlayışıyla hizmet verdiğimiz toplu yemek hizmetlerimiz sıradan bir yemek hizmeti sunmanın yanı sıra çok daha farklı bir anlayış ile hizmet vermektedir.
Müşteri mutfaklarında uygun koşulların oluşturulmasıyla başlayan çalışmamız restoran ortamında oluşturulan yemekhanelerde müşteri memnuniyeti en üst düzeyde esas alınarak sağlanır.
Yerinde üretimin verdiği avantajla müşterilerimiz klişeleşmiş tür mutfağının yanı sıra dünya mutfaklarından seçtiğimiz spesiyal yemek çeşitlerimizle renklilik katarız. Bu çalışmaları yaparken öncelikle Ar -ge çalışmalarımızı yapıp menü alt yapısını oluştururuz. Müşteri çalışan kültürü ve damak tatları göz önünde bulundurularak aylık yemek menüleri oluşturulur.


CATERİNG


Yemekli veya yemeksiz, içkili veya içkisiz olarak talep edilen her türlü organizasyonları müşteri talepleri doğrultusunda gerçekleştirmekteyiz.

Brunch markası altında topladığımız catering hizmetlerimizi kataloğ içerisinde yer alan catering bölümlerinde daha detaylı inceleyebilirsiniz.

#Catering #Yemek #Organizasyon #Toplu Yemek #Yerinde Üretim


Benzer Firmalar