Ozbek Ambalaj


Kinali Cad. Ordu Sok. No:16-b Haznedar-Gungoren

Telefon1: +902125394755

Telefon2:

Fax:

Web: www.ozbags.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



2004 yılında kurulan ÖZBEK AMBALAJ, Türkiye’de profesyonel olarak çevreye duyarlı ambalaj tasarımı ve üretimini yapan ilk donanımlı firmalardandır.İmlatçı kimliğinin yanında firmalara ambalaj tasarımları sunarak alanında Türkiye’nin lider firması haline gelmiştir. Kuruluşundan bu yana geçen zamanda öZBEK AMBALAJ, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle müşterilerine daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak için dünya ile yarışmaktadır. Baskılı ambalajlama konusunda dünyadaki gelişmeleri de takip ederek en son teknoloji ile makine parkını yenileyip büyümesini devam ettirmektedir.

ÖZBEK AMBALAJ yalnız teknolojide değişen ve yenilenen ambalaj ürünlerini takip etmekle kalmayıp aynı zamanda ar-ge faaliyetleriyle müşterilerine yeni çözümler sunmaktadır.Ürünün piyasada tutunabilmesi; doğru ve etkili bir ambalaj malzemesinin seçimine bağlı olduğu kadar ambalajın tasarımına da bağlıdır. Ürünün yapısına uygun seçilen renklerle uyumlu yazı ve biçimlerle tasarlanmış çekici ve güzel görünümlü bir ambalaj tüketiciyi olumlu yönde etkilemektedir. Bu yönde OZBEK AMBALAJ tasarım aşamasında da müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.Ar-ge çalışmalarını müşterilerinin istekleri doğrultusunda hızlı ve doğru şekilde sürdüren firmamızın sloganı “Hiç kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır.” olmuştur.Ürünlerimiz non-woven spunbond,cotton,PP , PE ve türevlerinden üretilmekte olup doğada dönüşümü en hızlı olan ve çevreye zarar vermeyen şekilde üretilmektedir.

Ülkesine ve çalışanlarına fayda sağlamayı amaçlayan OZBEK AMBALAJ, sistemini sürekli yenilemeye ve iyileştirmeye yönelik şirket kültürünü yaratarak, teknolojide değişimi ve gelişimi izleyerek, yeni yatırımlar, yeni alanlar belirleyerek pazarda etkin pay sahibi olmak için çalışmalarını sürdürmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Elyaf canta-tela canta-baskili canta-bez canta-baskili bez canta-fuar cantasi-elbise kilifi-takim elbise kilifi-geri donusumlu poset

#tela canta #elyaf canta #bez canta #baskili bez canta #fuar cantasi


Benzer Firmalar