GÖKSİM SMİLE ADSL SATIŞ MERKEZİ


DELİ HÜSEYİN PAŞA CAD. RÖNTGEN SOK. NO:40

Telefon1: 02125391898

Telefon2: 02125391817

Fax: 02125540476

Web: www.basvurusmile.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TTNet’ten sonra, internet servis sağlayıcılarında ikinci sırada olan Smile adsl, müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik geliştirdikleri kampanyalarla, pazar payını büyütmeyi hedefliyor.

Smile adsl, son zamanlarda sunduğu yeniliklerle, internet kullanıcıları tarafından oldukça fazla ilgi görmeye başladı. Tak çalıştır modemi de bu çalışmalardan birisi. Tak-Çalıştır modem ile herhangi bir ayar yapılmasına ve kullanıcı adı, parola girilmesine gerek kalmıyor. Böylece smile adsl kullanıcılarının internete bağlanmaları oldukça kolaylaştırıldı.

Smile adsl’in Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürlüğü’nce yapılan açıklamaya gore, firma olarak bu pazara 2006 yılında girdiklerinden dolayı dezavantaj yaşadıklarını, ancak piyasaya geç girmenin zorluklarına rağmen, smile adsl’in Türkiye’deki ikinci en büyük internet servis sağlayıcısı olduğunu ve sadece internet erişimi sağlamakla kalmayıp, başka hizmetler de sağladığı belirtildi. Mevcut durumda, pazar payının en büyük kısmına TTNet sahip. Bu oran, %95 gibi oldukça önemli bir bölümü oluşturuyor. Geri kalanlar içerisinde ise, smile adsl’in payı, %4 gibi büyük bir yüzdeyi oluşturuyor.

İnternet kullanıcılarının ihtiyaçları doğrultusunda hizmet sağlayan Smile adsl, öncelikle bu ihtiyaçları tespit ediyor ve buna gore yeniliklerini geliştiriyor. İnternetten oyun oynamak isteyen ya da film izlemek isteyen kullanıcılar için internet bağlantısının hızlı olması oldukça büyük önem taşımaktadır. Ayrıca, internet üzerinden yapılan sesli ve görüntülü telefon görüşmelerinin sağlanabilmesi için de hızlı internet bağlantısının olması gerekiyor.

Yeni kampanyaları hakkında da bilgi veren smile adsl yetkilileri, ekonomik krize rağmen satışlarındaki artışın nedeninin, uyguladıkları internet paketi olduğunu, 12 aylık internet servisini seçen kullanıcılarının, limitsiz internet erişimine sahip olduklarını ve 3 ay ücretsiz kullanımı da aynı paket içerisinde bulabildiklerini açıkladılar. TTNet’in piyasa payına daha fazla yüzdeyle ortak olmayı hedefleyen smile adsl, aynı Avea ve Turkcell’in uyguladığı, numaranı taşı kampanyası’nda olduğu gibi, internetini taşı kampanyası başlatmayı planladıklarını belirtti.

Mayıs ayında başlatmayı planladıkları kampanyalardan da bahseden firma yetkilileri, evinizden uzak geçirdiğiniz 3 aylık yaz tatili boyunca, evdeki internet ödemelerini dondurabildiğiniz, sadece yazlık eviniz için ödeme yapacağınız 3 aylık yazlık paketi ve yeni evlilerin, evlilik cüzdanlarını fakslayarak kullanabilecekleri bir sürelik ücretsiz yeni evli kampanyasını açıkladılar.


Ürün ve Hizmetler


1993yılında Ticari Faaliyetlerine başlayan Firmamız Türkiye Genelinde 49 İlde 124 Bayisi ile SMİLE ADSL kampanyaları başvuru merkezidir ve Türkiye genelinde SMİLE ADSL bayilikleri vermektedir, İnternet üzerinden ucuz telefon görüşmesi Voip Hizmetleri, Callshop kurulumları, Araç Takip ve Filo Takip Sistemleri Exper, Ramar, , Magelelan-Logic Gear-GpsTürk-Remco-Bulbul-Piranha-Next Next Star-Mio-Harward-Navitech-Xetec-Navia-MyGuide-TomTom-Garmin marka Navigasyon Cihazları Bayi ve Son Kullanıcı Satışı, Restaurant-Bar-Cafe-Pastane-Fastfood Otomasyon Sistemleri Kurulumu ve Bayi Satışı, AOC ve woon Monitörleri Bayi ve son kullanıcı Satışı, Casper , Exper , MrPlus, Woon Bilgisayar ları Bayi ve son kullanıcı Satışı, Notebook Çantası İmalattan Toptan Satış, Airties-Pikatel Modem, Linksys , Pıkatel -Sıemens-Tesan IPTelefonları, , Sıemens Telefon Santralleri, Oemsatışı, TeknikServis Hizmetleri, Parça Kontör Satışı, Fatura Tahsilat (Elektrrik, Su, Doğalgaz, Telekom/Adsl, Cep Telefonu Dıgıtürk, Kablo Tv)Programı satışı Alanlarında Faaliyet Göstermektedir.Firmamızın Antalya, Bursa Heykel, Bursa Osmangazi, İzmir-Karşıyaka, İzmir-Yeşilyurt, Konya, Sakarya ve Trabzon da irtibat ofisleri bulunmaktadır

#smile adsl,ttnet adsl #callshop,voip #araç takip,navigasyon #restaurant otomasyon,faura ödeme programı #casper,exper


Benzer Firmalar