Anasayfa » Dershane ve kurslar » Muhtelif mal ve hizmetler » İZMİR Dershane ve kurslar » T.A.B.A. Turkish American Business Academy

T.A.B.A. Turkish American Business Academy


Gaziosmanpaşa Blv. No:61 Niyazi Ersoy İş Mrk. K:3 Çankaya/İZMİR

Telefon1: 0.232.425 64 64

Telefon2:

Fax: 0.232.425 64 64

Web: www.tabaturkey.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:8 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2008 yılında Amerikan Kültür Derneği® Dil Okulları kuruluşu olarak oluşturulan Turkish American Business Academy® (T.A.B.A.), 10 yılın üzerindeki yabancı dil eğitim tecrübesini , kariyer eğitim merkezi olarak da devam ettirmekte. Kendine ait modern eğitim merkezinde sektör uzmanlarının vermiş olduğu teorik bilgileri uygulamaya dayandırarak gerçek hayat koşulları ile birleştirip aktarmakta ve katılımcılarını iş hayatına atıldıklarında ne yapacaklarını bilen birer uzman, girişimci, patron ve işadamı olarak mezun etmektedir.
T.A.B.A Sektörlerde yaşanan ara eleman açığının giderilmesi, yaşanan global ekonomik krizin etkisi ile ortaya çıkan işsizlik sorunu ve iş bulma konusundaki artan rekabette, iş arayan kişilere artı değer katarak , rakiplerinin bir adım önüne geçebilmelerini sağlamaktadır.
Sektörde fark yaratarak yaptığı yenilik ve değişimlerle kendini kanıtlamış olan T.A.B.A(Turkish American Business Academy) , kaliteli uzman eğitmen kadrosu ile modern donanım ve bilişim sistemlerine sahip sınıflarında eğitim vermektedir. Eğitim sonrasında verdiği ücretsiz destek ve danışmanlık hizmetleri ile de her zaman iş dünyasında katılımcıların yanında olmaktadır.
Kurumumuz bu bağlamda öğrencilerinin kişisel gelişimlerine de önem vererek katılımcılara KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERLERİ ile de destek vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

VERDİĞİMİZ EĞİTİMLER
- E-DIŞ TİCARET
- İŞ İNGİLİZCESİ
- BİLGİSAYAR UYGULAMALI MUHASEBE
- BİLGİSAYAR İŞLETMENLİK(TEMEL OFFICE)
- GRAFİK TASARIM
- RUSÇA

#dışticaret,kurs #ingilizce,eğitim #muhasebe,sertifika #bilgisayarişletmenlik,e-dışticaret #meb onaylı


Benzer Firmalar