Anasayfa » Oteller » Turizm » DİYARBAKIR Oteller » DİYARBAKIR OTEL

DİYARBAKIR OTEL


İnönü Cadddesi No:26 (Şekerbank Bitişiği)

Telefon1: 412 228 71 31

Telefon2: 412 228 71 32

Fax: 412 228 71 45

Web: www.hotelbirkent.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hotel Birkent Diyarbakır şehir merkezindeki konumu ile size sıcak bir atmosfer ve kaliteli bir servis sunmaktadır. Odanızda, evinizin rahatlığını ve tarihi Diyarbakır görüntüsünü bulabilirsiniz.
Amacımız rahat bir konaklama yapmanızı ve kendinizi evinizde hissetmenizi sağlamaktır.
Ulucami, Tarihi Kuyumcular Çarşısı, Hasan Paşa Hanı, Keçi Burcu, Diyarbakır Surları, Cahit Sıtkı Tarancı Evi gibi tarihi yerler Hotelimiz yürüyüş mesafesindedir.


Ürün ve Hizmetler

Hotel Birkent Diyarbakır şehir merkezinde bulunmasıyla birlikte Havaalanı, Şehirler Arası Otogar ve İlçe Otogarına uzaklığı ve ulaşım şekilleri aşağıdaki gibidir.
Otelimiz Havaalanına yaklaşık 7 Km. uzaklıkta olup ulaşım için Şehir içi Minübüs hatları geçmektedir.Ayrıca Taksi veya Hava Alanı için tahsis edilmiş Belediye Otobüslerinden faydalanabilirsiniz.

Otelimiz Şehirler Arası otobüs Terminaline (Otogar) yaklaşık 13 Km uzaklıkta olup ulaşım için Şehir içi Minübüs hatları geçmektedir.Ayrıca Taksi veya Belediye Otobüslerinden faydalanabilirsiniz.

Otelimiz İlçe Otogarına yaklaşık 5 Km uzaklıkta olup ulaşım için Şehir içi Minübüs hatları geçmektedir.Ayrıca Taksi veya Belediye Otobüslerinden faydalanabilirsiniz.

Otelimize ulaşım için seçeceğiniz herhangi bir ulaşım aracı bütçenizi sarsmayacak çok ekonomik fiyat seçenekleri sunmaktadır.

#Diyarbakır otel #diyarbakır otelleri #otel diyarbakır #diyarbakır hotel #ucuz otel


Benzer Firmalar