Mimoza Organizasyon


Vişnezade Mah. Refik Osman Top Sok. Şirin Apt. No:16/18 Beşiktaş/İstanbul

Telefon1: 212 - 2366945

Telefon2: 212 - 2598045

Fax: 212 - 2366946

Web: www.mimozaorg.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1995 yılındaki kuruluşundan bu yana, deneyimli personeli, yenilik ve gelişmeleri takip eden yapısı ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile pek çok önemli işe başarıyla imzasını atmış bulunmaktadır. İhtiyaç ve isteklerinize en uygun hizmeti, zamanında ve eksiksiz olarak sunma sorumluluğumuzun bilincinde olarak çözüm ortaklığımızın devamını dileriz.


Ürün ve Hizmetler

• ÇADIR KİRALAMA HİZMETİ
Her türlü organizasyonun gerçekleştirilebilmesine olanak sağlayan, esnek boyutları ile yer-mekan kısıtlamalarını aşan, klimatize edilmiş ortamlarıyla konforlu ve şık olan çadır ve tentelerimiz, gerek konstrüksiyonu ve brandaları gerekse diğer donanımları ile dört mevsim rahatlıkla kullanılabilmektedir.
Yerleşim, boyutlandırma ve diğer detaylar için mimari ekip kontrolünde, projelendirme hizmeti de sunulmaktadır. Teknolojik gelişmeler doğrultusunda sürekli yenilenen ve geliştirilen sistemlerimiz, uzman ekiplerimiz tarafından kısa sürede kullanıma hazır hale getirilebilmektedir.

• KİRALIK EKİPMAN
Organizasyonlarda kullanılacak ekipmanın kiralama yoluyla temin edilmek istenmesi durumunda firmamızın kiralama hizmetinden faydalanılabilir.
Kiralanabilir ekipmanlarımız:
o Podyum
o Klima - Palmiye ısıtıcı
o Vip Mobil Wc
o Masa - Sandalye
o Protokol Koltukları ve Sehpaları
o Kordon Bariyer
o Konuşma Kürsüsü Kompleksi

# # # # #


Benzer Firmalar