Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Metal ve Yan Sanayi » Yamaclar dekorasyon ve Metal Aksesuar Sanayi

Yamaclar dekorasyon ve Metal Aksesuar Sanayi


Keyap Sanayi Sitesi C1 Blok No:38 Dudullu/Umraniye

Telefon1: 0216-4992171

Telefon2: 0532-7170378

Fax: 0216-4992172

Web: www.winarthome.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1970
Çalışan Sayısı:33 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Avrupa , Asya , Ortadogu ,Afrika

1970 Yılında pirinç mobilya üretimi yapmak üzere ALİ PEKGÜZEL tarafından kurulan Yamaç Dekorasyon ilk yıllarında ünlü mobilya markalarının fason üretimlerini gerçekleştirmiştir. Daha sonraki yıllarda oluşturduğu üretim teknolojisi birikimini tasarım yönündeki faaliyetlerle birleştiren firmamız kendi pazarlama ağı ile İstanbul` un yanında birçok farklı ildeki müşterilerinin taleplerini başarı ile karşılamıştır.

Yamaç Dekorasyon 1980` li yılların başından itibaren pazarın talepleri doğrultusunda özel perde aksesuar tasarımı ve üretimi üzerine yoğunlaşmış ve bu konuda uzmanlaşmıştır. 10 yılı aşkın bir süre sadece özel tasarım taleplerini karşılayan firmamız talebin yoğunlaşması üzerine yapmış olduğu tasarımları bir koleksiyon altında toplayıp seri üretime geçmiş ve müşterilerine bu kanalla hizmet vermeye başlamıştır.

2004 yılında bir süredir kullanmakta olduğu WinarT ismini tescilleyerek markalaştıran ve üretim faaliyetlerini bu marka kapsamında 2000` den fazla ürün çeşidi ile sürdürmekte olan firmamız 35 yıla ulaşan üretim ve tasarım deneyimini müşterilerimizin hizmetine sunmaktadır.

Üretim ve yönetim teknolojilerindeki gelişmeleri sürekli olarak takip etmekte olan Yamaç Dekorasyon müşteri memnuniyetini temel alan kalite anlayışı ile bir dünya markası olma yönünde hızla ilerlemektedir.


Ürün ve Hizmetler

Klasik ve modern tarzda rustik cesitleri ve bu cesitlere ait takim yankol ve rensolari(ambrans).Germeler , svarowski tasli urunler , el yapimi varak kaplama urunler.

#Rustik renso #ambrans yankol #kornij perde #perde aksesuari #dekorasyon


Benzer Firmalar