lider tur


VALİ VARİNLİ CAD.MAVİ KÖŞE APT ALTI NO 1

Telefon1: 0 346 221 10 20

Telefon2:

Fax: 0 346 221 10 20

Web: www.sivaslidertur.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:17
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmanın vizyonu ve temel amaçları, çağdaş teknolojiden azami derecede yararlanmak suretiyle sunduğumuz hizmetlerde yüksek kalite verimliliğini sürekli kılmak; toplumun değerlerine ve menfaatlerine, çevreye duyarlı kalarak, insan hak ve onuruna yakışır bir hizmet ve üretim ortamı sağlamak; maddi ve manevi tüm unsurları ve çalışanları ile paylaşarak pozitif değerler üretmek; ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına personel taşımacılık sektöründe yüksek katma değer üreterek ve istihdam sağlayarak katkıda bulunmaktır


Ürün ve Hizmetler

ŞİRKETLER
- HOLDİNGLER
- FABRİKALAR
- ÖZEL ve KAMU KURUMLARI

Servis araçlarımız ve sürücülerimiz 21/05/1992 tarihli 21234 sayılı resmi gazetede İçişleri Bakanlığı`nın yayınladığı Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği`nde belirtilen ilgili maddelerdeki şartları taşımaktadır.


Tüm servis sürücülerimiz, şirketimiz bünyesinde sigortalı olarak çalışan, Ticari Taşıt Kullanma belgelerini tüm Eğitim ve seminerlere katılarak alan iş deneyimlerinin zirvesinde, sorumluluk sahibi, trafik kurallarına azami ölçüde riayet eden güler yüzlü kişilerdir.
Servis araçlarımızın tamamı, yeni, yolcularımız için azami ölçüde konforlu, iç ve dış temizlikleri devamlı yapılan, herhangi bir iş aksamasına veya gecikmeye meydan vermemesi için periyodik bakımları özenle yapılmış, Trafik, kasko, ihtiyari mali mesuliyet sigortası ve ferdi koltuk sigortaları yapılmış araçlardır.

Çalışmakta olduğumuz firma personelini sabah evinden alıp işyerine vaktinde yetiştiriyor ve akşam mesai saati bitiminde, sözleşmedeki saatinde alıp huzurlu ve güvenli bir şekilde evine ulaştırıyoruz.



Modern araçlarla hizmet vermekteyiz. Mesai kaybına sebebiyet vermeden zamanında ulaşım sağlıyoruz. Hizmet verdiğimiz servis güzergahlarında kesintisiz her gün hizmet veriyoruz.
Çalıştığımız her kuruma bir servis takip elemanı tahsis ediyoruz


#personel servisi #öğrenci servisi #gezi ve turlar #turizm taşımacılığı #


Benzer Firmalar