Anasayfa » Muhtelif hizmetler » İSTANBUL Muhtelif hizmetler » PRİMUS YURTDIŞI EĞİTİM

PRİMUS YURTDIŞI EĞİTİM


Ihlas Sok. Ihlas Ap. B Blok 17/14 Moda Kadıköy ISTANBUL

Telefon1: 0216 345 96 33

Telefon2: 0216 418 66 56

Fax: 0216 345 91 40

Web: www.primusyurtdisiegitim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Primus Yurtdışı Eğitim, yetişkinler için dünyanın en iyi üniversitelerinde ve eğitim kurumlarında başta yabancı dil eğitimi olmak üzere sertifika ve diploma programları, lisans ve lisansüstü eğitim, yönetici eğitimleri olmak üzere lise öğrencileri için yurtdışında eğitim koçluğu ve yaz okulları sunan bir yurtdışı eğitim danışmanlığı firmasıdır.

Yalnızca alanında dünyanın en iyileri ile çalışan Primus Yurtdışı Eğitim, böylece hiç bir eğitim kuruluşuna komisyon açısından bağlı kalmaksızın tüm öğrencilerine gereksinimleri ve hedefleri doğrultusunda en iyi alternatifleri önerebilmektedir.

Yurtdışı eğitim sektöründe ondokuz yıl deneyimli yönetim kadroları tarafından kurulan Primus Yurtdışı Eğitim, yalnızca en iyiler ile çalışma prensibi doğrultusunda Amerika`da Harvard University, Yale University, Stanford University, UC Berkeley, UCLA, Columbia University, Brown University, Cornell University, Tufts University gibi üniversitelere öğrenci göndermektedir. Primus`un sunduğu tüm programlarda İngiltere`de önerdiği üniversiteler ise başta London School of Economics olmak üzere Oxford University, Cambridge University, Imperial College, UCL, Loughborough University, Surrey University, Cardiff University gibi saygın üniversitelerdir.

Ayrıca Primus, tüm öğrencileri için vize başvurusu, bilet ve konaklama organizasyonu, konsolosluklarda vize başvurusu eşliği ve evden şoförlü araçla havaalanı transferi gibi lojistik destek sağlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Primus inter pares Primus yurtdışı eğitim danışmanlığı en iyi üniversiteler yurtdışında dil lisansüstü yaz okulu eğitimi Harvard Yale Stanford UC Berkeley UCLA Columbia Brown Cornell Tufts George Washington NYU ELS University London School of Economics Oxford Cambridge Imperial College UCL Loughborough Surrey Cardiff Nottingham University

#yurtdışı eğitim #yurtdışında dil #Primus yurtdışı #yurtdışında lisansüstü #yaz okulu


Benzer Firmalar