Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat malzemeleri » PİRAMİT İŞ GÜVENLİĞİ MALZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

PİRAMİT İŞ GÜVENLİĞİ MALZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


Perpa Tic.Merk.B Blok Kat:8 No:1118 Şişli

Telefon1: 0212 221 66 96

Telefon2:

Fax: 0212 221 66 97

Web: www.piramitisguvenligi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İş güvenliği malzemeleri konusunda faaliyet göstermekte olan firmamız her iş kolu için ayrı özelliklerde standartlara uygun iş güvenliği malzemeleriyle hizmet vermektedir.

Sizin Güvenliğiniz Sevdiklerinizin Mutluluğudur...


Ürün ve Hizmetler

İş güvenliği malzemeleri konusunda faaliyet göstermekte olan firmamız hızla gelişen teknoloji ve sektörü yakından takip ederek uluslararası standartlarda hizmet vermektedir. Profesyonel, kaliteli ve etkili çalışma ilkeleri doğrultusunda bilgi ve birikimini sizler ile paylaşmayı amaç edinmiş olan Piramit İş Güvenliği deneyimli kadrosu ile sektördeki yerini almıştır. İlkemiz; Siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını en doğru biçimde belirleyip, bu ihtiyaçlara doğru cevap verebilecek kaliteli ürün ve uygun fiyatlarla hizmet sağlamaktır. Şirketimiz siz değerli müşterileriyle karşılıklı güvene dayanan uzun süreli ilişkiler kurmaya özen göstermektedir. Firmamız için siz değerli müşterimizin memnuniyeti en önemli olgudur, bu nedenle müşterilerimizin ihtiyaçlarına en kısa sürede en uygun çözümler sunmak temel ilkelerimizdendir. Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiye şimdiden teşekkür eder beraber çalışabilmek dileğiyle işlerinizde başarılar dileriz. cofra, iş ayakkabısı, gözlük, eldiven, maske, baret, toe cap,

#cofra, ayakkabı #iş eldiveni #maske kulaklık #baret şapka #bot çizme emniyet ağı


Benzer Firmalar