İstanbul Yağ Sanayi


Hadımköy Yolu,Çakmaklı Mah. Atatürk Cad. No:4 Büyükçekmece/ İstanbul

Telefon1: 0212 886 12 90

Telefon2: 0212 886 12 91

Fax: 0212 886 12 91

Web: www.istanbulyagsanayi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İSTANBUL YAĞ SANAYİ firması olarak Türkiye’nin tüm illeri ve ilçelerinde; Zeller Gmelin , Klüber ,Molykote, Omega, Castrol-Optimol,Mobil, Shell, Rocol, Chesterton, Texaco, BP,Petrol Ofisi Hangsterfer’s, ve ForceLine markalarının Endüstriyel Özel Yağ ve Greslerinin satışını yapmaktayız.

Ürün ve marka çeşitliliğimizin yanı sıra, endüstriyel ve özel yağlayıcılar konusundaki teknik bilgi ve uzun yılların vermiş olduğu tecrübemizi sizlerle paylaşmak isteriz.

Bölgelerinizde bulunan demir çelik sektöründen gıda sektörüne kadar madeni yağ ve sentetik yağ kullanılan her sektörün ihtiyacını karşılayabilecek ürün ve hizmeti en hızlı ve ekonomik şekilde sunmaktayız.

Satışını yapmakta olduğumuz ürün grupları dünyanın her ülkesinde birçok sektörün ihtiyacına yönelik olarak üretilmekte ve geliştirilmektedir. Çok çeşitli sektörlerde ve dünyanın çoğu ülkesinde faaliyet gösteren markalarımızın bizlere yaptığı tecrübe paylaşımları sayesinde müşterilerimize en uygun hizmeti vermeye gayret etmekteyiz.

Ana hedefimiz mevcut işletmenizde kullanılan tüm yağlama noktalarında ihtiyacınıza göre sizleri satınalma çeşitliliğinden kurtarıp tek bir yağ firmasıyla çalışmanızı sağlamak isteriz.Gerek teknik danışmanlık gerekse ürün danışmanlığı konusunda hizmet vermekten gurur duyarız.


Ürün grubu olarak;
Genel Amaç Gresi
Yüksek Sıcaklık Gresi
Zincir Yağı
Deniz ve Kirli Suya Dayanıklı Gresi
Ağır Yük ve Vibrasyona Dayanıklı Gresi
PTFE (Teflonlu) Gresi
Rüzgar Enerjisi Redüktör Yağı
Yüksek Devir Gresi
Su ve Kimyasala Dayanıklı Gres
Ramöz En Ayar Mili Gres ve Sprey
Fan Motoru Gresi
Metal Şekillendirme Yağları ve Gresi
Tekstil Yağı
Paslanmaz ve Alüminyum için Klavuz Çekme Yağı
Mineral ve Sentetik Soğutma Sıvıları
Tam Sentetik Taşlama Sıvıları
Konveyör Yağları ve Gresi
Pas Sökücü Yağ ve Gresi
Gıda ve İlaç Makina Yağı
Biodegradable Yağ
Silikonlu Gres
Montaj ve Yağlama Pastası
Çelik Halat Yağı
Gaz Altı Kaynak Sprey ve Yağı
Derin Çekme Yağı
Bakır Tel Çekme Yağı
Dövme Yağı
Beton Kalıp Ayırıcı Yağlar
Piston Yağları
Mineral ve Sentetik Kompresör Yağı
Tekstil Dokuma,İplik ve Boyahane Makina Yağ ve Gresi
Örgü Platin Yağı
Sirkülasyon Yağları
Elektro Erezyon Yağı
Isı Transfer (Kızgın Yağ) Yağı
Mineral ve Sentetik Dişli Yağı
Ramöz Palet Zincir Yağ ve Rulman Gresi
Trafo Yağı




Hadımköy Yolu , Çakmaklı Mah. Atatürk Cad. No: 4 Büyükçekmece / İSTANBUL
Telefon : +90 (212) 886 12 90 (Pbx)
Faks : +90 (212) 886 12 91


Ürün ve Hizmetler

İSTANBUL YAĞ SANAYİ olarak Türkiye’nin tüm illeri ve ilçelerinde; Klüber, Molyduval, Belgin, rol, Lubcon, Mobil, Rhenus, Brugarolas, Shell, Rocol, Eralube, Chesterton, Texaco, Agip, Molykote, BP, Omega, Lubrication Engineers, Gulf, Fuchs, Bel-Ray, Zeller Gmelin, İnterflon, Hangsterfer’s, Petro Canada, Houghton, Petrofer, Petrol Ofisi, IKV Tribologie, Gemsan, Lubricon ve Condat markalarının Endüstriyel ve özel yağ satışını yapmaktayız . Ürün ve marka çeşitliliğimizin yanı sıra, endüstriyel ve özel yağlayıcılar konusundaki teknik bilgi ve uzun yılların vermiş olduğu tecrübemizi sizlerle paylaşmaktan gurur duyarız.Bölgelerinizde bulunan demir çelik sektöründen gıda sektörüne kadar madeni yağ ve sentetik yağ kullanılan her sektörün ihtiyacını karşılayabilecek ürün ve hizmeti en hızlı ve uygun şartlarda müşterilerimize sunmaktayız.Satışını yapmakta olduğumuz ürün grupları dünyanın her ülkesinde birçok sektörün ihtiyacına yönelik olarak üretilmekte ve geliştirilmektedir. Çok çeşitli sektörlerde ve dünyanın çoğu ülkesinde faaliyet gösteren markalarımızın bizlere yaptığı tecrübe paylaşımları sayesinde müşterilerimize en uygun hizmeti vermeye gayret etmekteyiz.

#yağ #gres #gresi #yağı #gresleri


Benzer Firmalar