Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » SAMSUN Metal ve Yan Sanayi » Hadde Metal sanyi ve ticaret ltd.şti

Hadde Metal sanyi ve ticaret ltd.şti


Organıze sanayi bölgesi sakarya caddesi no:9 kutlukent 55300

Telefon1: 0362 26642 36

Telefon2: 0362 266 42 37

Fax: 0362 26642 38

Web: www.haddemetal.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1954
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

müşterilerine Türkiye’nin metal işçiliğinde lider şehri Samsun’da 1964 yılından beri, yüksek saflık oranında Kurşun, Bakır, Alüminyum ve Çinko ürünleri sağlamaktadır. Firma işleyişini sırasıyla Sıvamacılar Kollektif Şirketi, Şenarslanlar Kollektif Şirketi son olarak ise yılların vermiş olduğu deneyimle 2006 yılında yeni bir yapılanmaya girerek HADDE METAL ismiyle piyasada varoluşunu liderlikle sürdürmektedir.
Hadde Metal; Bakır Levha, Bakır Çubuk ve Tel, Bakır Boru ve Profil, Bakır Lama, Alüminyum Levha,Nükleer ve Medikal Radyasyon Kaplama Ürünleri (Kurşun Tuğla ve Levha) Kurşun Pul , Rafine Edilmiş Kurşun İngot, Balık Ağı Kurşunu,Çinko Levha ve Akü Geri Dönüşüm ürünlerinde lider imalat firmalarındandır.Firmamızın gerçekleştirdiği tüm ticari işleyişi içerisinde; ana hedef olarak, yüksek oranda çevresel güvence, kalite ve uygun maliyet yatmaktadır.
Firmamız alanında uzman, deneyim sahibi, ürünlerimizin müşterilerimizin isteklerine gore hazırlamasını sağlayacak profesyonel bir ekiple hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

Bakır Levha, Bakır Çubuk ve Tel, Bakır Boru ve Profil, Bakır Lama, Alüminyum Levha, Nükleer ve Medikal Radyasyon Kaplama Ürünleri, Kurşun Tuğla ve kurşun Levha Kurşun Pul , Kurşun Boru Rafine Edilmiş Kurşun İngot, Balık Ağı Kurşunu, Çinko Levha

#kurşun levha #kurşun boru #bakır levha #bakır lama #bakır tel


Benzer Firmalar