Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » İSTANBUL Akaryakıt » HANYAPI İNŞAAT A.Ş.

HANYAPI İNŞAAT A.Ş.


ATAŞEHİR

Telefon1: 2165771643

Telefon2:

Fax: 2165771824

Web: www.hanyapiinsaat.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:16 (Yönetici:3 | Memur:4 | İşçi:9
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hanyapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Ağırlıklı faaliyet alanı olarak Akaryakıt Satış ve Servis istasyonları , Akaryakıt Dolum Tesisleri ve Perakende sektörde hizmet veren (market – hipermarket) kuruluşların inşaatları yanı sıra İş Merkezleri, Sanayi Yapıları , İdari Binalar ,Otel ve Konut yapımında uzmanlaşmış kadrosu ile İnşaat Sektöründe hizmet sunmaktadır.

Firmamız sahip olduğu ISO 9001: 2000 TÜV- CERT Kalite Yönetim Belgesi ve bilinci ile müşteri odaklı hizmet veren ,müşteri memnuniyetini öne çıkaran bununla birlikte insanı ve doğayı korumak için Sağlık ,Çevre,Emniyet kurallarını kendi yapısında oluşturmuş ve uygulamanın öneminin bilincinde olan dinamik bir yapıdadır.


Ürün ve Hizmetler

Hanyapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2 ana grupta faaliyet göstermektedir : Genel İnşaat İşleri : Hanyapı İnşaat A.Ş. genel inşaat işleri kapsamında aşağıdaki faaliyetleri göstermektedir. Anahtar teslimi akaryakıt satış ve servis istasyonları inşaatları, Perakende sektörde hizmet veren (market – hipermarket) kuruluşların inşaatları, Çelik ve betonarme karkas hertürlü bina inşaatları, Saha ve çevre düzenleme inşaatları, Muhtelif altyapı inşaatları, Muhtelif mühendislik hizmetleri, Toplu Konut inşaatları. Müşavirlik faaliyetleri ve proje pönetimi : Hanyapı İnşaat A.Ş.müşavirlik faaliyetleri ve proje yönetimi kapsamında aşağıdaki faaliyetleri göstermektedir. Akaryakıt istasyonları altyapı denetim ve raporlama faaliyetleriEmlak, gayrimenkul alımından inşaat sonuna kadar geçen tüm süreç için proje yönetim, fizibilite ve danışmanlık hizmetleri.

#AKARYAKIT İSTASYONU #BENZİN İSTASYONU #ALIŞVERİ MERKEZİ # #


Benzer Firmalar