epsilon yapı


Evren mahallesi Gülbahar caddesi 3/1 sokak no:28/3

Telefon1: 0 212 515 85 00

Telefon2:

Fax: 0 212 602 03 05

Web: www.epsilonyapi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1996 Yılından itibaren faaliyet gösteren Ertaş Group bünyesindeki mimari tasarım ve iç dekorasyon hizmetleri, gelişen iş hacmi ve tercih edilen bir marka haline gelmesi nedeniyle 2009 yılında alınan kararla grup bünyesinden bağımsızlaşıp, EPSİLON YAPI olarak hizmetine devam etmektedir.

Hastane, restoran, perakende mağazalar, iş ve yaşam alanlarındaki yenilikçi, çağdaş ve esnek tasarımlarımızla klasik yapının dışına çıkmış ve müşterilerimizin haklı güvenini kazanmış bulunmaktayız. Tasarımlarımızda bir maceracı yaklaşım içinde, verilen hizmetin doğasını yansıtır kadar kapsayıcı ve her bir müşterilerimizle ortak vizyonu gerçekleştirmek gayesiyle müşterilerin vermek istedikleri hedefleri oluşturarak unutulmaz ve beğenilen yapılar sunmaktayız.

Bir mimari yapıyı yaşanabilir kılan bu yapının kullanan kişilerin alışkanlıklarına, beğenilerine ve konforuna hitap edebilmesidir. Mimari bir konsepti tamamlayan mekanik tesisat ve aydınlatma tesisatı yine grup bünyesinde kendi uzman elamanlarımızla çözüm ve uygulamasını yapabilmekteyiz


Ürün ve Hizmetler

Ofis tasım ve uygulamasında ana prensip çalışan personelin verimini arttırıcı ve sıcak ortam sağlayacak mekânlar tasarlamaktır. Yine ziyaretçi ve müşterilere ofis içindeki bu sıcak ortamı hissettirebilmektir.
Ana ilkesi satış ve pazarlama olan ticari mekânlarda kendi marka değerini öne çıkararak ürünü cezp edici teşhir mekânları oluşturabilmektir. Gerek zincir, gerekse münferit mağazalarda mağaza kimliğini ön plana çıkararak kalite vurgusu yapabilmektir.
Hepimizin günde en az bir defa uğradığı bu mekanlarda ana ilke müşteriye; hijyenik koşullarda daha fazla satış yapabilmek ve devamlılığı sağlayıcı tasarımlar yapmaktır.
Sağlığın ve güvenin temel unsur olduğu bu kurumlarda hasta odaklı ve moral yükseltici mekanlar tasarlayıp sağlığı tehdit edici detaylardan kaçınmaktır
Müşteriyi rahatlatıcı konfor ve sessiz ortam yaratıcı konfor çözümler yaparken bölgeyi tanıtıcı otantik temaları işleyerek müşteriye evinin sıcaklığını verebilmektir.

#Mağaza Showroom #Market Hastane #Otel Restoran #Ahşap Seramik #Dış cephe Tasarım


Benzer Firmalar