Anasayfa » Ticaret ve perakende satış » İSTANBUL Ticaret ve perakende satış » Studio Moderna Turizm Yayıncılık Matbaa Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.

Studio Moderna Turizm Yayıncılık Matbaa Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.


Dudullu Organize San. Bölg. 4. Cadde No:4 - 34776 Ümraniye / İstanbul

Telefon1: +90 216 5281151

Telefon2:

Fax: +90 216 5281152

Web: www.studio-moderna.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:144 (Yönetici:10 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Studio Moderna, 22 ülkedeki uzman yerel kadrolarıyla Orta ve Doğu Avrupa`nın doğrudan pazarlama dalında faaliyet gösteren lider kuruluşudur.

Studio Moderna olarak, müşteri hizmetleri yönetiminde 15 yılı aşan başarılı bir deneyime sahiptir.

Müşteri memnuniyetini hedefleyen 700 yetişmiş iletişim merkezi çalışanı ile her yıl 5 milyon adet çağrıya cevap vermektedir.

Studio Moderna en değerli varlığı olan müşterilerine en etkin desteği sağlamak için gereken bilgi, uzmanlık ve teknolojiye sahiptir.

Geniş bir alana yayılan pazarlama faaliyetleri; DRTV kampanyaları, tele-pazarlama hizmetleri, katalog dağıtımı, doğrudan postalama, pazar araştırması ve ilgili diğer aktiviteler ile doğrudan pazarlama kampanyalarından oluşmaktadır.

Müşteri iletişim merkezleri, veritabanı yönetimi; gerçekleştirme ve dağıtım; doğrudan pazarlama kampanyaları geliştirme ve yönetim hizmetleri gibi çok kanallı pazarlama olanakları sunmaktadır.
Pazarlama kampanyalarını, her ülkedeki yerel ofisleri vasıtasıyla belirli bölgelere uyarlayamayı başarmıştır. Avrupa`daki benzersiz iletişim ağı ve müşteri odaklı birebir yaklaşımı Studio Moderna`yı 320 milyon kişiye ulaşan, Orta ve Doğu Avrupa`nın lideri konumuna ulaştırmıştır.


Ürün ve Hizmetler

TV`den Satış Markasıwww.topshop.com.trSırtınız size minettar kalacakwww.kosmodisk.web.trUykuda Konforun Adıwww.dormeo.web.tr

#www.topshop.com.tr #e-ticaret #direkt pazarlama #TV ürünleri #orijinal ürünler


Benzer Firmalar