Anasayfa » Elektronik » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » ANKARA Elektronik » BES BAŞKENT ELEKTRİK ELEKTRONİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

BES BAŞKENT ELEKTRİK ELEKTRONİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


ESAT CAD. 79/6 KÜÇÜKESAT

Telefon1: 03124192042

Telefon2: 03124192043

Fax: 03124192044

Web: www.besbaskent.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Amacımız;
Oluşturmuş olduğumuz amaç, geniş görüşlülük ve kültürel değerler ışığında hizmet kalitemizi ölçülebilir kılmayı amaçlıyoruz. Bu amaç doğrultusunda siz, değerli müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini çalışmalarımızın her aşamasına bütünleşmiş sürekli en uygun çözümler üreten bir kurum olmaya çalışıyoruz.



Kalite Politikamız;
Faaliyet alanı olarak belirlediğimiz, zayıf akım sistemleri konusunda sahip olduğu ve her gün yenilendiği, bilgi, İletişim alanındaki İleri Teknoloji ve kullanımı ile ilgili bilgi birikimini müşterilerine aktarmaktadır. %100 başarı ile uygulamaya geçirmeyi güvenli ve etkin çözümler sunarak sektördeki Pazar payını genişletmektedir. Dünyaca tanınmış markaları seçkin müşterilerine sunan BesBaşkent Elektronik, daima zirvede olmanın sorumluluğu ile tam ve sürekli hizmet vermekten gurur duymaktadır.

Biz Kimiz;
BES; zayıf akım sektöründeki gelişmeleri takip eden uzman bir kadroya sahiptir. Firmaların elindeki projelerde Seslendirme ve Anons Sistemleri, Yangın Algılama Sistemleri, Ups (Kesintisiz Güç Kaynağı), Telefon Santrali, Kamera Güvenlik Sistemleri, Merkezi Uydu Sistemleri, Acil Yönlendirme ve Aydınlatma Armatürleri, Hemşire Çağrı Sistemleri ve Kartlı Geçiş Turnike Sistemleri ürünlerinde ihale hazırlık (yaklaşık maliyet) satış, kurulum, test ve devreye alma, genel servis hizmetini kusursuz yerine getirmekle sorumludur.


Ürün ve Hizmetler

Seslendirme ve Anons Sistemleri, Yangın Algılama Sistemleri, Ups (Kesintisiz Güç Kaynağı), Telefon Santrali, Kamera Güvenlik Sistemleri, Merkezi Uydu Sistemleri, Acil Yönlendirme ve Aydınlatma Armatürleri, Hemşire Çağrı Sistemleri, Kartlı Geçiş ve turnike sistemleri satış ve satış sonrası hizmetleri.

#hochiki,mavili,harezmic, #yangın algılama,seslendirme ve anons #hemşire çağrı,aes,anfi, #telefon santrali,karel,multitek #güç kaynağı, enel


Benzer Firmalar