Anasayfa » Sağlık hizmetleri » Sağlık hizmetleri » ANKARA Sağlık hizmetleri » ERC SAGLIK ÜRÜNLERİ VE OPTİK LTD.ŞTİ.

ERC SAGLIK ÜRÜNLERİ VE OPTİK LTD.ŞTİ.


Fidanlık Mah.Adakale Sok.No:18/5 Kızılay/Çankaya/Ankara

Telefon1: 3124340024

Telefon2: 3124340025

Fax: 3124340021

Web: www.ercsaglik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:18 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:USA, INDIA, GERMANY, CHINA

ERC Sağlık Ürünleri & Optik 2000 yılından bu yana Ankara’da faaliyet gösteren oftalmoloji ve optik ürünleri üzerine çalışan bir firmadır. Sürekli gelişme ve araştırma çerçevesinde çalışanlarıyla beraber müşteri memnuniyeti sağlayarak sağlıklı gelişmeyi evrensel kalite ve standartlarda ürünler ve hizmetler sunmayı amaçlar. Bu suretle ülkesi, müşterileri, bayileri için güvenirlik devamlılık ve saygınlık simgesi olmayı hedefler.
ERC Sağlık Ürünleri & Optik Türkiye’deki öncü oftalmoloji firmalarından biri olup geniş bir yelpazede bir ürün çizgimiz bulunmaktadır.Mevcut ürünlerimizin satışını reklam desteğiyle alanında uzman satış temsilcileri aracılığıyla yapmaktayız ve bu bize büyük bir pazar payı sağlamaktadır.
Türkiye’de sektördeki 10 yılımız içerisinde, yüksek kalitedeki oftalmoloji ürünlerini müşterilerimize sağlamamız bakımından büyük bir güven kazanmış bulunmaktayız.
MİSYONUM


Ürün ve Hizmetler

Türkiye’deki öncü oftalmoloji firmalarından biri olup ürünlerimiz arasında Cihaz Grubu Fakoemülsifikasyon, Ameliyat Mikroskobu, İndirekt Oftalmaskop, Biyomikroskop, Projeksiyon Eşeli, Chart Projektör, Otorefraktometreler, Otorefraktokeratometre, Jeval Keratometre, Dijital Otoforopter, Görme Alanı, A Scan ve A/B Scan Biometriler, Aplanasyon Tonometresi, Lensmetre, Pupilmetre, Oftalmaskop ve Retinaskoplar, Perimetre, Pakimetre, Gözlük Deneme Kutuları ve Gözlük Çerçeveleri, Skiaskopi Cetveli, ND Yag Lazer, Fundus Kamera, KBB Muayene Mikroskopları, Oftalmik Ünitler, Fako Handpiece, Vitrektomi Probu, Optisyen Cihazları , Sarf Malzeme Olarak PMMA IOL Lensler, Hidrofobik ve Hidrofilik Foldable Lensler, Lens Katlama Kartuşları, Viskoelastikler, Sodyum Kondroitin Sülfat Viskoelastikler, Metilselülozlar, MVR, Cressent, Slit Bıçaklar, Kanüller, Sponçlar, Drepler, Fluorescein Paper, Shimer Test Kağıtları, Oftalmik Açılı Bıçaklar, Oftalmik Sütürler, Tripan Blue, Punktum Tıkaçları, BSS, Silikon Oil, Dekalinler, C3F8 ve SF6 Gazları, Oftalmik Cerrahi Alet Grubu Olarak Asico Markası ile yaklaşık 1050 çeşit ürünümüz bulunmaktadır. Kontakt Lens Grubu Olarak Şeffaf, Renkli Hareli Kontakt Lens ve Plano Kontakt Lensler, Pediatrik Kontakt Lensler, Torik Lensler, Bifokal Kontakt Lensler, Kontakt Lens Solüsyonları gibi geniş yelpazede bir ürün çizgimiz bulunmaktadır.

#medikal #göz ürünleri #Oftalmoloji #kontakt lens #göz cihaz


Benzer Firmalar