Akgross


Perpa Ticaret Merkezi A-blok Kat:8 No:709

Telefon1: 2122224455

Telefon2: 2122227700

Fax: 2122224477

Web: www.akgross.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ak Yapı Elektrik Elektronik Proje Taahhüt ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi yurt içi ve yurt dışında ki çeşitli firmalarda geçen 12 yıllık bir çalışma hayatından sonra 1998 yılında kuruldu.

Kuruluş tarihinden bu yana AK YAPI ELEKTRİK sektöründe gün geçtikçe yükselen bir performansla kısa sürede büyük projelere imza atmıştır.

AK YAPI ELEKTRİK’ te değer verilen prensiplerden en başta gelenleri; yapılan işte en mükemmeli yakalama isteği, ilişkilerde dürüst olma, açık olma, başta çalışanlar ve müşteriler olmak üzere ilişkide bulunduğumuz tüm kişi ve kuruluşlarla olan münasebetlerimizde saygılı ilişkiler kurma ve sürekli gelişime açık olup, bunun sonsuz olduğunu kabul etmektir.

Tüm bunların sonucunda kısa sürede yapmış olduğumuz projelerle gurur duyduk. Hiç şüphesiz ki bu hedeflere ulaşmanın yolu teknolojinin yakın takibinden geçmektedir. Bu bilinçle her düzeyde çalışanlarımızın kendi konularında uzmanlaşmalarına ve gelişimine özen gösterilmektedir.

AK YAPI ELEKTRİK’ in başarısının altında hedeflerinin doğru olduğuna inanan, takım çalışmasının önemini kavramış, şirketin değerlerinden taviz vermeyen, ilkeli ve dürüst bir ekip yatmaktadır.

AK YAPI ELEKTRİK’ in gelecekteki başarılarının da şirket değerlerimize sahip çıkan bu ekibin eseri olacağına inanmaktayız.

Şirketimiz teknoloji ve piyasalardaki değişimlere ayak uydurmak için değil, geleceği kendine özgü yöntemlerle biçimlendirmek için hep var olacaktır.


Akgross.com , Ak Yapı Elektrik Elektronik Proje Taahhüt ve Turizm San. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.


Ürün ve Hizmetler

Çözünürlük İmaj Sensör ADSL Akıllı ev akıllı evler Aydınlık Seviyesi batarya bilgisayar CCD CCD kamera CCTV sistemi Direnç DVR dvr kart dvr kartı dvr kartlar dvr kartları dvr program DVR Programı dvr programları elektromıknatıs görüntü kaydı güvenlik güvenlik kameraları Güvenlik Kamerası Gizli kamera Hareket algılama işletim sistemi image sensör Internet ISDN Lan lokal ağ mıknatıs Network PSTN RAM Sürekli kayıt sıkıştırma ses kaydı Speed dome kamera uzaktan izleme Uzaktan kumanda video sinyali WAN

#CCTV Güvenlik #Yangın Sistemleri #Hırsız Alarm #Kamera DVR #Elektrik Malzemesi


Benzer Firmalar