Anasayfa » Demir çelik ürünleri » Metal ve Yan Sanayi » İZMİR Demir çelik ürünleri » CANYILDIZ SIVAMA - AYDINLATMA SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

CANYILDIZ SIVAMA - AYDINLATMA SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.


5615/1 sok. no: 13-15 Çamdibi

Telefon1: 0232 433 82 71

Telefon2: 0232 433 82 82

Fax: 0232 433 22 80

Web: canyildizltd.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1970
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

38 yıl önce kurucumuz Osman CAN’la faaliyetlerine başlayan firmamız yılların tecrübesiyle ürün yelpazesini genişletmenin ve daha geniş sektörlere hitap etmenin gururunu yaşamaktadır.

Firmamız müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmek için, faaliyet alanındaki tüm yenilik ve gelişmeleri yakından takip etmektedir.

Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda uygun fiyatla kaliteli ürünler sunmayı hedefleyen firmamız kuruluşundan beri müşterileri ile güvene dayalı, uzun vadeli ve samimi ilişkiler kurmaya özen göstermiştir.


Ürün ve Hizmetler

Güneş Enerjisi ile ilgili ürünler, Boiler Kapakları, Yangın söndürme sektörü ile ilgili ürünler, buharlı yıkama makinası parçaları, Muhtelif Sıvamalar, Fabrika Aydınlatmalarında kullanılan Ürünler, Mutfak Eşyaları, Özel Makina Parçaları, Krom Mutfak Eşyaları, Alüminyumdan Yapılan Ürünler, Sifonik Su Toplama Hazneleri, Krom-Nikel Sactan Yapılan Ürünler, Bakır ve D.K.P. Sactan Yapılan Ürünler, Medikal Ürünler, Kelepçeler, Açacaklar, Havalandırma, Bombe ve Derin Sıvama Ürünleri, Yakalı Bombe, Kordonlu Bombe, Derin Sıvama Bombeleri.

#Bombe #Hidrofor #Sac Sıvama # #


Benzer Firmalar