attogroup


Yıldız 4. cadde 721. sok. No:8/10 Çankaya/ANKARA

Telefon1: 0312 442 02 64

Telefon2: 0533 482 01 89

Fax: 0312 442 24 87

Web: www.attogroup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:37 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ATTOGROUP 2000 yılından itibaren faaliyetlerini sürdürdüğü altyapı ve enerji sektöründe adını kısa süre içinde duyurarak, Türkiye’nin lider kuruluşlarından biri olmayı başarmıştır.

Dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ATTOGROUP, Altyapı sektöründe Kazısız Yönlendirilebilir Yatay Sondaj Sistemleri, Enerji sektöründe ise Isı Pompa Sistemleriyle Türkiye ile ilkleri paylaşmaktan gurur duymaktadır.

ATTOGROUP modern makine filosu, uzmanlaşmış kadrosu ve profesyonel yöneticileri ile yıllara dayanan tecrübesini ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemi ile belgelendirmiştir. Çözüm ortağı olduğu firmalara, çalışanlarına ve topluma en üst düzeyde değerler sağlamayı, üretimin zamanında ve standartlara uygun olarak yapılmasını kendine ilke edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler

Yönlendirilebilir Yatay Sondaj (YYS) Sistemi, açık kazı yapmadan boru ve kabloların toprak altına döşenmesidir. Her aşamada üstten takip edilebilme özelliği sayesinde yeraltında bulunan mevcut yapılara ve şebekelere zarar verilmeden istenilen noktadan girip yine istenilen noktadan çıkmaktadır.

Dünyadaki en gelişmiş Kazısız geçiş sistemi olan Yönlendirilebilir Yatay Sondaj Sistemi ülke ekonomilerine kazançlar sağlarken; doğalgaz, su, elektrik, Telekom vb. projelerde açık kazı yapmadan ve trafiği engellemeden uygulanabilmesiyle insanların günlük hayatlarında da kolaylıklar sağlar.

#yatay sondaj #yatay delgi #yönlendirilebilir sondaj #kazısız geçiş #mikrotünel


Benzer Firmalar