Botanik Ecza


Mustafa Kemal Mh. 2139.sk(Eski 27.Sk.) No:31/8 ÇANKAYA ANKARA

Telefon1: 0312 2194017

Telefon2:

Fax: 03122194018

Web: www.botanikecza.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Doğanın Sağlıkla Buluştuğu Adres BotanikEcza.com Hakkında





Botanik Ecza kurucu ve danışmanları Eczacı ve Hekim olup Türkiye’nin önde gelen bitkisel gıda takviyeleri, vitamin, mineral ve sporcu beslenme destekleri ile doğal-organik kozmetik ürünlerinin satışa sunulduğu doğal bakım merkezidir. Botanik Ecza’daki ürünlerin hammaddesi doğa kaynaklı olup sentetik katkı maddeleri ( gıda boyaları ) , tatlandırıcılar, parafin,diğer petrol kökenli maddeleri kesinlikle içermemektedir. Bilimsel araştırmalar ışığında üstün bir kalite anlayışı ile üretilen Botanik Ecza’daki ürünler NNFA( Ulusal Gıda Konseyi ) tarafından onaylanmış GMP ( İyi Üretim Uygulamaları ) sertifikasına sahip, FDA ( Amerikan Gıda ve İlaç İdaresi ) , T.C Sağlık Bakanlığı, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığına kayıtlı Ulusal ve Dünya Markası firmaların ürün yelpazesinden oluşmaktadır.



Botanik Ecza tabiatta doğal olarak varolan insan sağlığına yönelik kaynakları yaşamın her anına her dönemine, sağlık, enerji ve mutluluk katacak, yaşam kalitesini yükseltecek ürün hizmet ve kavramları oluşturup müşteri memnuniyeti prensibi ve kaliteli hizmet anlayışından hareket ederek insanlığın hizmetine sunmaktadır.



www.botanikecza.com ’daki ürünlerin hepsi % 100 orijinal olup firmaların garantisi altındadır. BotanikEcza.com Türkiye’nin online bitkisel sağlık ürünleri Eczanesi olup, Farmakognozi eğitimi almış, güvenilir ve kullanıcıya açıklayıcı bilgi verecek tek uzman olan eczacılarımızla ürünlerin orjinalleri ulaştırılmaktadır. Bu anlamda BotanikEcza.com internet üzerinden Güvenli ve Huzurlu bir şekilde alışveriş etme imkanını sizlere sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Biomed Saç Çıkartıcı ve Dökülmeye Karşı Biyoteknolojik Ampul ve Şampuan İsviçreli Tıp Bilim Adamlarının ekibinin ve İtalya Torino Üniversitesi işbirliği ile BIOMED Saç çıkarıcı ve Saç dökülmesine karşı biyoteknolojik ampul ve Şampuanları SOCO’nun laboratuarlarında yenilikçi ve etkin formülü ile geliştirilmiştir. Avrupa’nın en etkili saç çıkarıcı ve dökülmeye karşı tedavi serisi BIOMED Türkiye’de Sağlık Bakanlığının izni ile güçlü formülü sayesinde Türkiye’de artık saçlarını kaybetmek istemeyenlerin yepyeni bir tercihi oldu. Dünya Tıp literatüründe en etkili ve hızlı saç çıkarıcı formülü ile tanınan BIOMED bütün Avrupa Birliği ülkelerinde Dermatoloji Tıp Otoritelerinin ve Eczacıların kelleşme problemi ile mücadele edenler için önerdiği saç çıkarıcı ve dökülmeye karşı tam etkili başlı başına bir reçetedir. BIOMED in biyoteknolojik üstünlüğü ile saç çıkarmadaki güçlü fonksiyonunu şöyle açıklayabiliriz:Saçlı deriyi ısıtmak ve saçlı derinin üzerinde bulunan meridyen denilen bölgeyi harekete geçirerek deri üzerinde boş havayı yok etmek ve kanı hareketlendirmektir. BIOMED saçın vazgeçilmez doğal yaşam enerjisi olan bu alana kanı yeniden kazandırarak saçlı deriyi beslemektedir. İşte BIOMED bu biyoteknolojik üstünlüğü sayesinde kafa derisi üzerinde saçlı deriyi besleyerek besin dengesini sağlayarak güçlü bir SAÇ ÇIKARICI özelliğini klinik olarak kanıtlamaktadır.BIOMED Ampul ve Şampuan’ın ikinci ve en önemli tedavi gücü formülasyonundaki ileri biyoteknoloji ile güçlü kan dolaşımı sirkülasyonu ile ana saç hücrelerini harekete geçirerek ve yeni hücre üretimini stimüle ederek saçın çıkış sağladığı folekülleri yeniden işlevsel hale getirir ve böylelikle sağlıklı, gür saçların yeniden çıkışını sağlamaktadır. BIOMED Ampul ve Şampuan’ın içeriğindeki aktif bileşenler ile saçlı derinin üstündeki ölü hücreler temizleyerek, saç çıkarmada görevli olan yeni hücreleri aktif hale getirmektedir. İşte BIOMED Ampul ve Şampuan’ın benzerleri ile kıyaslandığında alışılmadık ve karakteristik bu üstün fonksiyon ile kelleşmeye neden olan ölü deri soyma biyoteknolojisi sayesinde epitel yağ hücrelerini eriterek saçın çıkış yaptığı foleküllerin mekanizmasına adeta yeni bir hayat vererek kelleşme sürecini yavaşlatarak yok etmektedir. Aynı zamanda Biomed saç çıkarmakla sorumlu yeni hücrelerin oluşumu için gerekli mikro elementler ve aminoasit takviyesini gerçekleştirerek saçsız bölgede saçın çıkmasını ve saçlı derideki ayva tüycüklerini kalınlaştırarak saç teline dönüşümünü sağlamaktadır. BIOMED Ampul ve Şampuan’ın bu üstün biyoteknoljik özelliği ile formülasyonu saç foleküllerine doğrudan ulaşır hızlı ve tam bir etki göstermektedirTÜRKİYE MDK KURUM HEKİMLİĞİProfesör Doktor M.Erdoğan SüratBakanlar Kurulu Kararı: 2000-1238/05.09.2002Türk Tab. Birl./Ank.Tabip Od.-22.04.2003

#Saç Dökülmesi Tedavisi #Saç Beyazlağını Tedavisi #Hemoroid ( Basur )tedavisi, #Kıl dönmesi Tedavisi #


Benzer Firmalar