Anasayfa » Harita » Basın ve Medya » İSTANBUL Harita » EMG Harita İnş. Müh. Ltd. Şti.

EMG Harita İnş. Müh. Ltd. Şti.


Mehterçeşme Mh. Cumhuriyet Cd. Beypalas A Blok No: 6/11 Esenyurt

Telefon1: 0212 854 17 22

Telefon2:

Fax: 0212 854 17 23

Web: www.emgharita.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

EMG Harita, profesyonel ekibiyle mülki idarelere, kamu kuruluşlarına, mühendislik firmalarına ve haritacılıkla ilgili hizmetlere ihtiyaç duyan diğer tüm müşterilere hizmet ve ürünler sunmak amacıyla kurulmuştur.

İleri teknoloji ve deneyimli personelimiz ile jeodezik faaliyetler, yersel fotogrametri, şehir planlama, GIS oluşturma ve uygulama, mühendislik projeleri konularında hizmet vermekteyiz.

Bu anlamda bakıldığında değişik bölgelerdeki fiziksel koşullara ve müşteri taleplerine tam uyumlu çözümler sunabilmek hedefiyle yola çıkan EMG Harita, yüksek standarttaki beklentiler için ilave donanımlar ile birlikte değişik alternatifler üretmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Harita mihendislik ve ölçme hizmetleri
Harita kadastro mühendislik hizmetleri, halihazır harita yapımı, imar planı uygulamaları, tevhid, ifraz, yola terk ve parselasyon projeleri, parsel, bina, temel aplikasyonları, hafriyat, kesit, kübaj hesapları, vb.
harita, harita firması, harita bürosu, kadastro, arsa, parsel, aplikasyon, plankote, imar, ifraz, tevhid, yolaterk, halihazır, parselasyon

#harita #arsa #imar #parselasyon #aplikasyon


Benzer Firmalar