Zaman Organizasyon


152 Evler Mh.Eğitim Cd.No:7 Yıldırım

Telefon1: 02243602144

Telefon2: 05412804343

Fax: 02243602144

Web: www.zamanorganizasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:92 (Yönetici:13 | Memur:20 | İşçi:59
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 2004 yılında Crayz Funny Club ( Çıldırtan Eğlence Kulübü ) organizasyon ismi altında faaliyete başlamış olup; bir çok organizasyonlara ve gösterilere imzasını atmıştır. Zaman organizasyon ve havai fişek seçkin, eğitimli ve İçişleri bakanlığından ehliyetli personeli ile müşterilerine her türlü hizmeti, bilgi ve iletişim ağının olanaklarından faydalanarak yerine getirmektedir.
Firmamız 2009 yılında daha Kaliteli ve hesaplı hizmet verebilmek büyüme gerçekleştirmiş olup; isim değişikliği ve yeni faaliyet alanları ile hizmet vermeye devam etmektedir. Yurtdışından ithal ettiği yeni ürün çeşitleri ile siz müşterilerimizin hizmetindedir. Ciddi ve prensipli bir yönetim anlayışıyla müşterilerinin hizmetinde olan firmamız, devamlılık ilkesi ve güven duygusuyla hizmetlerini başarıyla sürdürmektedir.

Saygilarimla
Mit freundlichen Grüssen
Best Regards

Hasan Ali ÜNAL


Ürün ve Hizmetler

Havai Fişek, Kongre, Sergi, Balayı, Balonlu Süsleme, Baskılı Balon, Fuar Organizasyonları, Temel Atma Törenleri, Turizm Organizasyonları, Bez Afiş, Bayrak Flama, Lazer Gösterileri, Slâyt, Sinevizyon Gösterileri, Ses Düzenleri, Işık-Ses gösterileri, Gece ve Gündüz Gösterileri, Düğün, Yemekli Davet, Açılış, Sünnet Töreni ayrıca Danışmanlık, İnşaat ve Turizm alanlarımızda mevcut bulunmaktadır.

#Organizasyon ve Havafişek #Danışmanlık ve Web&Bilişim #Emlak ve İnşaat #Güvenlik ve Destek Hizmetler #


Benzer Firmalar