Anasayfa » Elektrik Genel » Elektrik elektronik » İSTANBUL Elektrik Genel » çukurova hertz jeneratör elek.san.taah.tic.ltd.şti.

çukurova hertz jeneratör elek.san.taah.tic.ltd.şti.


davutpaşa cad. kale iş merkezi no:94 topkapı zeytinburnu

Telefon1: 02124821589

Telefon2: 02124821590

Fax: 02124821590

Web: www.hertzjenerator.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Şirketimiz kuruluşundan bu yana jeneratör satış ve satış sonrası hizmetleri (Acil servis, 7/24 servis, Bakım, Yeniden konumlandırma, Özel güç sistemleri, Montaj, Yedek parça, 2. El jeneratör, Mühendislik Hizmetleri, Jeneratör kiralama) konusunda faaliyet göstermektedir.

Firmamız yetkin ve deneyimli kadrosu ile sektöründe yüksek seviyelere ulaşmıştır. Hertz Jeneratör bünyesinde 7 gün 24 saat hizmet verebilen teknik personel, servis araç filosuyla hizmet vermektedir. Servis merkezi İstanbul olup, servis talebinde arızalara buradan en seri şekilde müdahale edip arızaları aciliyetle gidermektedir.

Prensibimiz Çukurova` nın bu üstün ürünlerini en iyi şekilde pazarlamak ve bu ürünlerin kullanımları sürecinde Hertz Jeneratör olarak daima müşterilerimizin yanında bulunmaktır. Konusunda öncelikle doğruluk ve hizmette en iyi olma yolunda yılların iş tecrübesini taşıyan kadrosunuda bu anlayışı genişletmek suretiyle herşeyden önce müşteri memnuniyeti ve hizmette en iyiyi prensip edinen bir görüşü benimsemiştir.

Şirketimizin onarım, bakım hizmetlerinin kalitesi TSE hizmet yeterlilik belgesi ile onaylanmıştır.
Şirketimiz kesintisiz ve acil servis hizmetlerinin sonucu olarak Türk Sanayi`nin önde gelen Kuruluşları tarafından özel teşekkür yazıları ile onurlandırılmıştır. Bugün olduğu gibi yarında bu anlayışımızı sürdürüp, daha iyi yarınları yakalamanız için hep yanınızda olacağız


Ürün ve Hizmetler


Hertz jeneratör konusunda eğitim almış , deneyimli teknisyenleriyle tüm motor ve alternatörlere ilişkin her türlü teknik sorunlarda yanınızdadır. Orjinal yedek parça stokları ve uzman servis elemanları sayesinde Hertz Jeneratör sektöründe faaliyet gösteren diğer firmalardan daha hızlı, daha güvenilir hizmet sunmaktadır. Servis planlama departmanımız tarafından organize edilen dış servis ekibi, tamamı eğitimli teknolojik gelişmeleri sürekli takip eden tecrübeli servis personelinden oluşmaktadır. Müşterilerimizle sürekli temasta olan tüm servis elemanlarımıza teknik eğitimlerinin yanısıra müşteri ilişkileri gibi özel beceri geliştirme eğitimleride verilmektedir. Servis araçlarımızla mobil ve cep telefonu donanımlı tecrübeli uzman kadromuz müşterilerimizden gelen servis taleplerine 24 saat 365 gün tüm titizlikleriyle kesintisiz ve sınırsız hizmet vermektedir.

DANIŞMANLIK HİZMETİ
Bir jeneratör almaya karar verdiğinizde Hertz Jeneratöre başvurmanız yeterlidir. Hertz Jeneratörün yetkin kadrosu jeneratör gurubunu çalıştıracağınız alanı etüd eder. Hastane, otel gibi sıhhi ortamlarda yada fabrika, dökümhane gibi gayri sıhhi yapılarda, lunapark ve şantiye gibi açık alanlarda ve arazide hangi tip ve kapasitede jeneratör gurubuna ihtiyacınız olduğunu, nereye ve nasıl montajlanacağı gibi bilgileri uzman kadromuzla kontak kurarak kolayca elde edbilirsiniz. Ayrıca sitemizde bulunan güç tespiti linkinden ihtiyacınız olan Jeneratör modelini ve gücünü kolayca öğrenebilirsiniz.

PERİYODİK BAKIM
Periyodik bakımlarda ünite ile ilgili tüm bakım takip ve kontrol işlemleri uzman kadromuz tarafından düzenli olarak yapılacağından dolayı, ünitenin bakım ve onarım işlemlerinin takibi, servis çağırılması vb. işlere zaman ayırmanıza gerek kalmayacağı için kendi işininizde zaman kaybına uğramazsınız. Jeneratör ile ilgili özel bir bakım elemanı bulundurma ihtiyacınız ortadan kalkar Her servis aralığında önceden hangi işlemlerin yapılacağı belirlenmiş olduğu için hazırlıklı gelen ekibimiz ile jeneratörün tüm kontrolleri eksiksiz ve kısa bir süre içerisinde tamamlanarak jeneratörün devre dışı kaldığı zaman minimize edilmektedir. Jeneratör bakım kayıtları düzenli olarak tutulduğu için arıza tespiti ve onarım işlemleri kısa süre içerisinde tamamlanır. Jeneratör verimliliğini artırmak, arıza maliyetlerini düşürmek için arıza öncesi planlı onarımlara ve oluşum öncesi tespite olanak sağlamaktadır. Düzenli yapılan kontrol ve testlerle arıza oluşmadan tespit edilmekte ve maliyeti yüksek olabilecek arızalar oluşmadan çok daha ekonomik olarak önlenebilmektedir. Şirketimiz özel bilgisayar yazılımları ile bilgi otomasyon sistemini oluşturmuştur. Bu sistem ile periyodik bakım zamanı gelmiş jeneratörlere ait tüm işlemler takip edilmektedir.

EĞİTİM
Hertz jeneratör müşterilerimizin isteği doğrultusunda işletmelerinde, jeneratör grubundan sorumlu olacak operatöre jenertör grubunun genel bakımı, temizliği ve kullanımında dikkat edilecek hususlarla ilgili tam ve ek

#elektrik,servis #çukurova,jeneratör #bakım,alternatör #perkins,cummıns #motor,periyodik bakım


Benzer Firmalar