Anasayfa » Isıtma soğutma ve havalandırma » İnşaat sanayi » ANKARA Isıtma soğutma ve havalandırma » Tektes Teknolojik Tesisat Sistemleri San. ve Tic. A.Ş.

Tektes Teknolojik Tesisat Sistemleri San. ve Tic. A.Ş.


Yıldızevler Mah. 718.Sok. No: 5/A 06550 Çankaya / Ankara

Telefon1: 0 312 441 73 95

Telefon2:

Fax: 0 312 441 73 81

Web: www.tanpera.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:26 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TEKTES A.Ş. olarak sektörümüzdeki 15 yıllık tecrübemizle TANPERA markalı ürünlerimizi siz değerli meslektaşlarımızın kullanımına sunmaktayız.

TANPERA; Plakalı Isı Eşanjörleri, Akümülasyon Tankları, Elektrikli ve Serpantinli Boylerler ve Isıl Denge (Buffer) Tankları gibi ürünlerle tesisat sektörüne çözümler sunmaktadır.

TANPERA ürünleri hakkında katalog ve teknik bilgiler ekte bilgilerinize sunulmuştur. Konuyla ilgili her türlü taleplerinizde sizlerle beraber çalışmaktan mutluluk duyar, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla;


Ürün ve Hizmetler

Eşanjör, Plakalı Eşanjörler, Plakalı Isı Değiştiriciler, Akümülasyon Tankları, Sıcak Su Akümülasyon Tankları, Buffer Tanklar, Isıl Denge Tankları, Boylerler, Elektrikli Boylerler, Tek serpantinli ve çift serpantinli boylerler, bina ısıtma, wilo, pompa, Tanpera, Paslanmaz çelik tanklar, AISI 316 plakalı eşanjörler, AISI 304 plakalı eşanjörler, SMO, TITANYUM plakalı eşanjörler, deniz suyu ile soğutma ve ısıtma, endüstriyel soğutma, süt soğutma, tesisat, kullanma sıcak suyu, kalorifer ısıtma, havuz suyu ısıtma devresi, jakuzi susu ısıtma,

#Eşanjör #Plakalı eşanjör #Akümülasyon Tankı #Boylerler #Buffer Tank


Benzer Firmalar