Anasayfa » Otobüs işletmeleri » Turizm » İÇEL Otobüs işletmeleri » lübnan nakliye metronak uluslararası taşımacılık

lübnan nakliye metronak uluslararası taşımacılık


camişerif mah.istiklal cad.5246 sok.bulvar işh.kat:2/44

Telefon1: 03242392525

Telefon2: 02164692125

Fax: 03242380756

Web: www.lubnannakliye.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:54 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Başlıca faaliyet alanları Karayolu taşımacılığı, denizyolu taşımacılığı, konteyner taşımacılığı ve demiryolu taşımacılığı olan firmamız başta İran olmak üzere Özbekistan, Türkmenistan, diğer Türki Cumhuriyetleri, Suriye ve Ortadoğuya lojistik hizmeti vermektedir.


1999 yılında Yılmaz Bal ve Hüseyin Altıntaş`ın iştirakleriyle kurulan Metronak Teks. Uluslararası Taşımacılık İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. uzmanlık alanına Avrupa ülkerini de eklemiştir. Metronak sahip olduğu C2 belgesi ve üyesi olduğu Utikad, Roder, Und, Fiata ile sektöründe kalıcı olduğunu ve ileriye yönelik vizyonu olduğunu göstermektedir. Firmamızın merkezi Mersin`de olup İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve diğer büyük illerden yurt dışına taşımacılığı başarıyla yapmaktadır. Hizmetlerimizin içinde Frigo taşımacılık ta bulunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

METRONAK teknolojiye paralel olarak kurumsallaşmayı ön planda tutarak amacına ulaşmıştır. Kapasitesi arttırılan modern nakliye filosu ve organize yapısı ile yurt dışı ve yurt içi taşımacılığında en iyi imkanları sunmayı alıcı - satıcı ve işveren - iş gören memnuniyetini maksimum düzeyde tutacak şekilde hizmette en iyiyi yakalamayı amaç edinmektedir.

Kendi öz varlığımız olan araçlarla Birleşik Devletler Topluluğu, Türk Cumhuriyetleri , Ortadogu ülkelerine ve yurtiçi taşımacılık gerçekleştirmektedir.

Hizmete sunacağımız araçlarımız ithalatçı ve ihracatçıların taleplerine cevap verebilecek donanıma sahip olup, hasarlarını teminat altına alabilmek için , taşımalarımızın tamamı CMR sigortası ile nakliye sigortası kapsaminda yapılmaktadır.

# # # # #


Benzer Firmalar