Anasayfa » Fuarcılık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Fuarcılık hizmetleri » BOĞAZİÇİ FUAR ORGANİZASYON LTD. ŞTİ.

BOĞAZİÇİ FUAR ORGANİZASYON LTD. ŞTİ.


İNCİRLİ CD. ASİLLER SK. No:6/2 34147 bakırköy

Telefon1: 212 543 03 00

Telefon2: 212 543 03 30

Fax: 212 543 30 92

Web: www.bogazicifuar.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:16 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BOĞAZİÇİ FUAR ORGANİZASYON LTD. STİ., 1967 yılında faaliyete başlamış olan ve başta kozmetik sektörü olmak üzere birçok sektörlerle çalışan RENK GRUP şirketi tarafından fuar organizasyonları düzenlemek amacıyla kurulmuştur.

Esas amacımız; Dış ilişkiler-İhracat, Satış, Basın ve Halkla İlişkiler, Turizm, Proje, Finans, Bilgi İşlem, Nakliye ve Ulaşım departmanlarından oluşan kadrosu ile Türkiye’nin dış ticaretinin geliştirilmesinde, İhracatın artırılmasında, Türk firmalarının yurtdışına açılmalarında destekleyici hizmetler sunarak; piyasa analizleri ve pazar araştırmaları yaparak ulusal ve uluslar arası yüzlerce farklı sektör firmalarına geniş bir alanda hizmet vermektir.

Şirketimiz, fuarların doğru zamanda ve doğru yerde yapılması gerektiği ilkesini benimsemekte ve bu ilke doğrultusunda hareket ederek fuarlar düzenlemektedir. Sahip olduğu tecrübeli kadrosu ile öncelikle pazar araştırması yapan firmamız, hedef fuarlara bu şekilde karar vermektedir.

Günümüzde ihtisas fuarlarının sadece bir organizasyon olarak düşünülmemesi gerektiğini savunan Boğaziçi Fuarcılık, fuarların ticari işbirliği ve ticari potansiyellerine göre düzenlenmesini de mutlak görmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Yurt İçi ve Yurt Dışı fuar organizatörü
Hizmetlerimiz
Standart Stand Hizmeti
Özel Tasarım Stand Hizmetleri
Reklam ve Tanıtım Hizmeti
Nakliye Hizmeti
Turizm Hizmeti
Uçak ve Ulaşım
Otel Konaklması
Transfer Hizmeti
Vize İşlemleri ve Takibi

#Fuar,Fuarcılık #Boğaziçi,Bogazici #Organizasyon,yayıncılık #Matbaa,reklam #yurtiçi fuar, yurtdışı fuar


Benzer Firmalar