Anasayfa » Restaurant, bar ve eğlence yerleri » Gıda Sanayii » İSTANBUL Restaurant, bar ve eğlence yerleri » Konyalı Ehl-i Tabiat - Meşhur Konyalı Kebabçı Osman

Konyalı Ehl-i Tabiat - Meşhur Konyalı Kebabçı Osman


Kocatepe Mah. Lamartin Cad. No:44/B

Telefon1: (212) 2358243

Telefon2:

Fax:

Web: www.ehl-itabiat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1928
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Temelleri, Rûmi 1324 yılı Konya doğumlu rahmetli dedem Osman Vefa tarafından Konya’da açılan ilk kebapçı dükkanıyla atılan firmamız; daha sonra 1920’li yıllarda Beyoğlu Ağa Camii sokağında ortağımız Faik Gürüz ile açtığımız Ağa lokantasıyla devam ede gelmiş,
1971 yılında Aksaray İnkılâp Caddesi No:10’da Konyalı Kebapçı Osman olarak, 1994 yılında Taksim, Ay dede Caddesinde, 1998’de Kazasker’de, bugün itibariyle de Taksim Lamartin Caddesinde müşterilerine hizmet vermektedir. Dedem Osman Vefa’dan, babam Mehmet Vedat Vefa’ya, ondan da ben Osman Vefa’ya uzanan dede-oğul-torun hiyerarşisiyle üç nesildir, bu mesleği yürütmekteyiz.
Firmamızı anlatan en temel esas güven ve samimiyettir. Müessesemiz, mazisine dayanan gelenekçi anlayışıyla, kendine kattığı yenilikçi yaklaşımıyla sektördeki farklılığını müşterilerine hissettirmektedir.
Misyonumuz; doğruluk, dürüstlükten ayrılmadan, helâl kazanmayı düstur edinerek, müşterilerimize yemek zevkini ve damak tadını tattırmak, en iyiyi, en ucuza, en güzel şekilde müşterilerimize sunabilmek, müşteri memnuniyetini ön planda tutabilmektir.
Müşterilerimizle yakından ilgilenmek, isteklerine memnuniyetle cevap vermek, onlara lezzetli yemekler sunmak, geçmişten günümüze yemek kültürümüz ve tecrübemizle müşterilerimizin duygu ve düşüncelerine karşılık verebilmek en temel prensibimizdir.
Restaurantımızda (ya da lokantamızda) Konya’mıza özgü yemeklerin yanı sıra, geleneksel Türk yemek kültürünün eşsiz damak tatlarıyla siz değerli müşterilerimizin siparişlerini beklemekteyiz. Siz değerli dost ve müşterilerimizi restaurantımıza Bekliyoruz!!


Ürün ve Hizmetler

Çorbalar , Etli Yemekler , Tavuk Yemekleri , Sebze Yemekleri , Kebab Çeşitleri , Zeytinyağlılar , Salatalar , Makarnalar , Tatlılar

# # # # #


Benzer Firmalar