Anasayfa » Arıtma tesisleri ve ekipmanları » İnşaat sanayi » HATAY Arıtma tesisleri ve ekipmanları » Star su arıtma sistemleri metal san.tic.ltd.şti.

Star su arıtma sistemleri metal san.tic.ltd.şti.


Merkez :Atatürk Cad. Kavaslı Mh.No.2 Antakya/HATAY Şube: Prof.Muammer Aksoy Cad. No.29/B İskenderun/HATAY

Telefon1: 0326 221 57 26

Telefon2: 0326 614 68 94

Fax: 221 37 60

Web: starsuaritma

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1988
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yok

SUYUNUZ İÇMEYE UYGUN MU? SUYUNUZ NE KADAR KİRLİ VE SERT OLURSA OLSUN STAR-SU ÜRÜNLERİYLE SAĞLIKLI HALE GETİRİR. STAR-SU ÜRÜNLERİYLE KİREÇSİZ,YUMUŞAK,KALİTELİ VE SAĞLIKLI İÇME SUYUNU ARTIK EVİNİZDE VE İŞ YERLERİNİZDE ELDE EDEBİLİRSİNİZ. KESİN ÇÖZÜM İÇİN STAR-SU ARITIM SİSTEMLERİNİ ARAYIN.

Merkez Adres: Atatürk Cad. Kavaslı mh. No.2
ANTAKYA/HATAY
Tel.0326 221 37 60 - 221 57 26

Şube Adres: Prof.Muammer Aksoy Cd. No.29/B
İskenderun /HATAY
TEL: 0326 6146894-6146094

Şirketimiz STAR-SU ARITMA LTD.ŞTİ olarak 1988 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürmektedir.Şirketimiz amerikan ortaklığı olup çalışma sistemi ile disiplinli ve yeni bir anlayışla çalışmalarını sürdürmektedir.Çalışmalarımızdaki amacımız müşteri hizmetlerinin memnuniyetlerini sağlayacak yönde olmasıdır.

STARSU olarak üstlendiğimiz görevden öte yaşadığımız dünyanın birlikte yaşadığımız insanların ve gelecek nesillerin sağlıklı yaşayabilmesi için duyduğumuz sorumluluktur. Aynı zamanda bu sorumluluk ticari işletmelerin ürün kalitelerini arttırmak için kullanılacak suyun niteliğinin uygun duruma getirilmesini kapsamaktadır.

STARSU bu sorumluluğunu kuruluş yılından bu yana sağlımızdan ödün vermeden yaşayabilmeniz , ürün kalitesini en iyiye taşımanız için kendini sürekli geliştirerek su arıtımı konusunda bir çok yeniliğe öncülük etmekten büyük sevinç duymaktadır.

Arıtım sektöründe hizmet veren bir çok firmanın göz ardı ettiği servis hizmeti firmamızın temel bölümlerinden biridir.
Kurulduğu günden bu güne kadar kendini sürekli yenileyen ve geliştiren teknik departmanımızda distribitörü olduğumuz ürünlerin firmamız merkezlerinde almış teknik elemanlarımız bulunmaktadır. Konusunda gerekli eğitim ve deneyime sahip teknik elemanlarımız sayesinde yerinde hizmet vererek daha hızlı servis vermekteyizdir. Yedek parça ile de arızalanan cihazlarda sadece sorunlu parçayı değiştirme olanağınıda sağlamaktayız.
Montajı yapılan sistemlerin periyodik bakımları geldiğinde firmamız tarafından kontrol edilmektedir. Çünkü seçilen cihazın doğruluğu kadar bakımı yapılması istenilen kalitedeki suyun alınması için çok önemlidir.
Yaşadığımız gezegenin su kaynaklarının bu kadar kirlendiği bir ortamda hepinize düşen görevleri unutmadan daha temiz daha yaşanabilir bir dünya için SAĞLIKLA KALIN...


Ürün ve Hizmetler


ters osmosis systems
KİREÇLİ VE SERT SU ; ÇAMAŞIR MAKİNASI , BULAŞIK MAKİNASI ,GÜNEŞ ENERJİSİNE VE TÜM SU KULLANAN EVLER,VİLLALAR,APARTMANLAR,OTELLER,FIRINLAR,RESTAURANLAR, OKULLAR,FABRİKALAR,HASTAHANELER SUDAKİ KİRECİN VE SERTLİĞİN OLUŞTURDUĞU PROBLEMLER BÜYÜK EKONOMİK ZARARLARA YOL AÇMAKTADIR.TORTUSUZ,RENKSİZ,KLORSUZ,KOKUSUZ,KİREÇSİZ,MİKROPSUZ, BERRAK VE YUMUŞAK SUYU STAR-SU ARITIM SİSTEMELERİYLE ELDE EDEBİLİRSİNİZ SUYUNUZ İÇMEYE UYGUN MU? SUYUNUZ NE KADAR KİRLİ VE SERT OLURSA OLSUN STAR-SU ÜRÜNLERİYLE SAĞLIK
Evsel tezgahaltı arıtma cihazları
Ev tipi tezgahaltı arıtma cihazları Fiyat: Star Su Ev Tipi Tezgahaltı İçme Suyu Arıtma Cihazı, en ileri ters ozmoz (reverse osmosis) arıtımı ve karbon filtrasyon teknolojisini kombine hale getirerek en iyi kalitede içme suyunu evinizden ulaşılabilir hale getiriyor. Arıtma cihazı, 12 litrelik su depolama tankı, Amerikan yapımı membran, bağlantı malzemeleri, montaj kiti, 1/4" lik hortumu, paslanmaz krom musluğuyla birlikte geliyor. Su Arıtma Cihazıyla içme suyuna ulaşmak çok kolay! Mutf
su yumuşatma sistemleri
su yumuşatma sistemleri SUYUNUZ İÇMEYE UYGUN MU? SUYUNUZ NE KADAR KİRLİ VE SERT OLURSA OLSUN STAR-SU ÜRÜNLERİYLE SAĞLIKLI HALE GETİRİR. STAR-SU ÜRÜNLERİYLE KİREÇSİZ,YUMUŞAK,KALİTELİ VE SAĞLIKLI İÇME SUYUNU ARTIK EVİNİZDE VE İŞ YERLERİNİZDE ELDE EDEBİLİRSİNİZ. KESİN ÇÖZÜM İÇİN STAR-SU ARITIM SİSTEMLERİNİ ARAYIN. Merkez Adres: Atatürk Cad. Kavaslı mh. No.2 A NTAKYA/HATAY Tel.0326 221 37 60 - 221 57 26 Şube Adres: Prof.Muammer Aksoy Cd. No.29/B İskenderun /HATAY TEL: 0326 6146894-6146
su robotu sıcak - soğuk
SUYUNUZ İÇMEYE UYGUN MU? SUYUNUZ NE KADAR KİRLİ VE SERT OLURSA OLSUN STAR-SU ÜRÜNLERİYLE SAĞLIKLI HALE GETİRİR. STAR-SU ÜRÜNLERİYLE KİREÇSİZ,YUMUŞAK,KALİTELİ VE SAĞLIKLI İÇME SUYUNU ARTIK EVİNİZDE VE İŞ YERLERİNİZDE ELDE EDEBİLİRSİNİZ. KESİN ÇÖZÜM İÇİN STAR-SU ARITIM SİSTEMLERİNİ ARAYIN. Merkez Adres: Atatürk Cad. Kavaslı mh. No.2 ANTAKYA/HATAY Tel.0326 221 37 60 - 221 57 26 Şube Adres: Prof.Muammer Aksoy Cd. No.29/B İskenderun /HATAY TEL: 0326 6146894-6146094 1988 yılından
SUYUNUZ İÇMEYE UYGUN MU? SUYUNUZ NE KADAR KİRLİ VE SERT OLURSA OLSUN STAR-SU ÜRÜNLERİYLE SAĞLIKLI HALE GETİRİR. STAR-SU ÜRÜNLERİYLE KİREÇSİZ, YUMUŞAK, KALİTELİ VE SAĞLIKLI İÇME SUYUNU ARTIK EVİNİZDE VE İŞ YERLERİNİZDE ELDE EDEBİLİRSİNİZ. KESİN ÇÖZÜM İÇİN STAR-SU ARITIM SİSTEMLERİNİ ARAYIN.ÜRÜNLERİMİZ1. REVERSE OSMOSİS SİSTEMLERİ2. SU YUMUŞATMA SİSTEMLERİ3. SU FİLTRASYON SİSTEMLERİ4. MANUEL DEİYONİZASYON SİSTEMLERİ5. UV STERİLİZASYON SİSTEMLERİ6. MEDİKAL SU SAFLAŞTIRMA SİSTEMLERİ7. FİLTRASYON SİSTEMLERİ 1. REVERSE OSMOSİS SİSTEMLERİ Reverse Osmosis Sistemleri ile Fabrikalar, Diyaliz Sistemleri, Kuyu veya yüzey suyunun içme veya proses amaçlı olarak kullanıma hazırlanması, İçme suyunun deniltifikasyonu, Yiyecek ve içecek sanayi için proses suyu, Elektronik veya yarı iletken sanayi için çok yüksek kalitede proses suyu, İlaç ve kozmetik sanayi için üretim suyu, Buhar ve sıcak su üretimi, Deniz suyu arıtımı2. SU YUMUŞATMA SİSTEMLERİ Kirecin hayatınızdan çıkması suretiyle tesisatlarınızı, makinalarınızı verdiği suyla teninizi ve deterjan tüketiminizi azaltıp tesisat ve makinalarınızı koruma suretiyle gerek evlerin gerekse sanayinin çok önemli bir gereksimidir. Bu sistemler kireçli suyun istenmediği her yerde kullanılmalıdır.3. SU FİLRASYON SİSTEMLERİ Suyun içindeki asıllı partükülleri, demiri, gazları tutmak suretiyle suyun krozif etkisini azaltan su filtrasyon sistemlerimiz tam otomatik çalışma prensibiyle kullanıcıya herhangi bir işletim maaliyeti getirmez. Tesisatınız ile cihaz ve makinalarınızın uzun ömürlü olmasını sağlar.4. MANUEL DEİYONİZASYON SİSTEMLERİ Deiyonize su ihtiyacı kolay kullanımı ve ekonomik yatırımıyla işletme maaliyetiyle küçük çaplı işletmeler veya labaratuarlara uygun çözüm olarak sunulmaktadır. Özellikle akü üreticileri ve labaratuarların önde gelen tercihidir. Çok kolonlu veya mixedbed alternatiflerimiz vardır.5. UV STERİLİZASYON SİSTEMLERİ Bakteri ve virüsleri etkisiz hale getiren UV sterilizasyon sistemleri özellikle direkt kullanımda en ekonomik ve etkin sterilizasyon yöntemidir. Ev, Apartman, veya Hastahanelerde kullanımı son derece uygundur.6. MEDİKAL SU SAFLAŞTIRMA SİSTEMLERİ Otoanalizör önleri, araştırma labaratuarları, tekli diyaliz üniteleri, için mobil tam otomatik PLC kontrollü 0, 1 mikrosiemens/cm kalitesinde su üretebilen LAB PURE Türkiyenin saf su teknolojisinde yeni bir çığrın başlangıcıdır.

#su arıtma #star su #su yumuşatma #arıtma cihazı #arıtma sistemleri


Benzer Firmalar