İzmir Moda *Modanın Doğum Yeri*


izmir

Telefon1: 5336994700

Telefon2:

Fax: 5336994700

Web: www.izmirmoda.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:45 (Yönetici:2 | Memur:8 | İşçi:35
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tarihten bu yana İzmir hep yenilikçi olmuş modayı yaratmış modanın kalbi olmuştur.Aslında İzmir insanıda hep önde giden olmuştur. Her alanda önde durmayı sevmiştir.

Bu genlerimizden hareketle bizde bir oluşum başlattık ve www.izmirmoda.com adresini kurduk. Bu oluşumda profesyonel , genç ve dinamik bir kadroyla büyük bir heyecanla koşuşturmaya başladık. Amacımız İzmir`i daha atak bir şehir haline getirmek son yıllardaki durgunluğundan uzaklaştırmak.

Bu misyonla modacılarımızı bir çatı altında toplayarak kendilerine vizyon kazandırmak, tanıtımlarına katkıda bulunmak , reklamlarını düzenli ve sürekli şekilde yayınlamalarına fırsat vererek ekonomik ve sosyal büyümelerine yardımcı olmak amacındayız.

İzmirmoda.com olarak biz bunu amaç edinmekten gurur ve mutluluk duymaktayız.

Güzel İzmir`mizi öncelikle ekonomik alanda kalkınmış olarak görmek en büyük onurumuz olacaktır.


Ürün ve Hizmetler

Bu site bünyesinde hangi kesimden kullanıcılar ve firmalar var.

Modayla ilgilenen herkes var.Spesifik olarak ;

Moda evleri , moda yazarları , moda ikonları , moda firmaları , imalatçılar , atölyeciler , gelinlikçiler , tekstilciler , aksesuarcılar , konfeksiyoncular , hazır giyimciler , toptancılar , abiye , gelinlik , gece elbisesi , nişanlık , kına gecelik , takım , pantolon , etek , gömlek , bluz , damatlık , elbise , kot , t-shirt (tişört) , body , manto , kaban , pardesü , tesettür , çorap , iç çamaşırı , mayo , atlet , külot , kazak , triko , ayakkabı , terlik , kemer , cüzdan , deri , halı , bijuteri , takı , kolye , yüzük , parfüm , deo , koku , ceket , düğme , kumaş , tela , astar , kol düğmesi , yelek , fular , yaka mendili , gelin çiçeği , baş çiçeği , taç , duvak , gelinlik aksesuarcıları , fasoncular , ipek kumaşçıları kısacası modanın içindeki herkes sitemiz bünyesinde yerini alacak.

İzmir modasına gönül veren herkesi ayrıca davet ediyoruz. Gelin bu platformda nasıl daha hızlı kalkınabiliriz , birbirimize nasıl daha fazla bilgi aktarırız tartışalım yol katedelim.

#moda izmirmoda #tasarım stilist #model ünlü #manken izmir #firma izmir


Benzer Firmalar