Anasayfa » Elektronik » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » İSTANBUL Elektronik » ARMATİM ELEKTRONİK ve SİSTEM ÜRÜNLERİ

ARMATİM ELEKTRONİK ve SİSTEM ÜRÜNLERİ


Bostancı San. Sit. Doğanbey Cd. No:44/9 Bostancı

Telefon1: 0216 469 53 53

Telefon2:

Fax: 0216 469 52 52

Web: WWW.ARMATİM.COM.TR

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA

1999 yılında ticari faaliyete başlayan Armatim, deneyim ve bilgi birikimi ile hayatı kolaylaştıran ve beklentileri yükselten çözümler sunmaktadır.

Güçlü finansman yapısı ile profesyonelce yönetilen Armatim grubunun bünyesinde, öncelikli olarak Teknolojik ürünler, Dekorasyon Ürünleri ve Aksesuarları, Tekstil Ürünleri, ve Değerli taşlar satış ve pazarlaması faaliyetleri devam etmektedir.

Armatim, dünyanın önde gelen markalarının bayiliğini ve temsilciliğini başarı ile yürütürken; Modern pazarlama teknikleri ve proje hizmetleri aktivitelerinin de tüm unsurlarını bünyesinde bulundurmakta, ürünlerini Armatim’e bağlı web adreslerinden de nihai tüketicilere sunmaktadır.

Elektronik sektöründe Kurumsal proje ürünleri satış ve pazarlaması alanında da faaliyet gösteren Armatim, bu faaliyetlerini de başarı ile yürütüp önde gelen projelere adını yazdırmış ve saygınlığını artırmıştır.

Armatim ekibi, uzun yıllardan beri sektörümüzün profesyonel çalışanları olup, her türlü akustik çözüm, farklı proje ve uygulama konularında yeterli teknik donanıma da sahiptir. Sürekli kendini geliştiren kadroları Armatim’ in kurucu ortaklarıdır.



Ürün ve Hizmetler

LCD TV, PLAZMA TV, SİSTEM ÜRÜNLERİ,

DOKUNMATİK PANEL ( TOUCH SCREEN ), ÇOKLU DOKUNMATİK PANELLER VE UYGULAMARI

# # # # #


Benzer Firmalar